Τηλεόραση|09.06.2019 13:45

Φαίη Σκορδά: Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του «Πρωινού» (pics)

Αλέξης Μίχας

Στην επιλογή της λήξης του υπάρχοντος συμβολαίου (είχε option + 1) και την υπογραφή νέου τριετούς διάρκειας κατέληξαν από κοινού ΑΝΤ1 και Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει στην πρωινή ζώνη του καναλιού και πλέον έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για το «Πρωινό» της νέας τηλεοπτικής περιόδου. Όπως όλα δείχνουν, στο πλευρό της συνεχίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην περίπτωση του οποίου το πιθανότερο σενάριο είναι η ενεργοποίηση της ρήτρας επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο. Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η παρουσία του Άρη Καβατζίκη, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα συνεχίσει στην πρωινή παρέα και η Αφροδίτη Γραμμέλη, που διατηρεί άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια και το κανάλι.

T
T
T

Δεν αποκλείεται πάντως την επόμενη σεζόν το πάνελ από τριμελές να γίνει τετραμελές. Επίσης συνεχίζουν οι συνεργασίες με τον Βασίλη Καλλίδη στην ενότητα της μαγειρικής και τη Λίτσα Πατέρα σε αυτήν της αστρολογίας.

Εκεί που ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είναι στην ομάδα του «Πρωινού» πίσω από τις κάμερες και οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ καναλιού και παρουσιάστριας έχουν ήδη γίνει. Επίσης, από τη νέα σεζόν θα προστεθούν νέες ενότητες και ίσως διαφοροποιηθούν οι ώρες που προβάλλονται οι υπάρχουσες.

T
T
T
T
ΑΝΤ1Φαίη Σκορδά