Survivor 3: Οι καραμπόλες λόγω Ατζούν και ο ρόλος του Σάκη
Αλέξης ΜίχαςΣτην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του προγράμματος του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν με ή χωρίς τα talent shows και τα ριάλιτι του Ατζούν Ιλίτζαλι.
Ήδη έχει αποσυρθεί από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ το τρέιλερ προς εκδήλωση συμμετοχών για το «The Voice», κάτι που κάποιοι ερμηνεύουν ως ένδειξη ρήξης του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι. Άλλοι το θεωρούν απόλυτα λογικό, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία.
Ανεξαρτήτως αυτών, ο ΣΚΑΪ φαίνεται να μην κάνει πίσω στο θέμα του «Survivor», μη θέλοντας να δεσμευθεί για ακόμη έναν κύκλο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «TV Εθνος», το ίδιο φαίνεται να επιθυμεί και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το plan b λοιπόν σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συνεργασία ΣΚΑΪ – Acun Medya είναι ο Σάκης να παρουσιάσει άλλο πρόγραμμα του σταθμού, με επικρατέστερο το τηλεπαιχνίδι «Boom» που θα προβάλλεται σε ζώνη prime time και όχι σε καθημερινή βάση.
- Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία στις έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Ομολόγησε δύο ακόμα φόνους ο 43χρονος που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι
- Σεισμός στη Wall Street: Πώς η ΑΙ και τα δάνεια πυροδότησαν «κραχ» 2,5 τρισ. δολαρίων
- Υπό έρευνα για δύο ακόμη βιασμούς ο Ράσελ Μπραντ - Η αστυνομία καλεί πιθανά θύματα να μιλήσουν