Τηλεόραση|12.06.2019 13:52

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Χάρηκα που επέστρεψα στη Μενεγάκη» (vid)

Newsroom

Η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη Νάξο. Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ μας εκμυστηρεύτηκε αν θα τη δούμε από τη νέα σεζόν στην εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας.

«Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε αρκετό καιρό. Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές, απλώς της έλεγα ότι εγώ ήθελα χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω εγώ. Και μου είπε όποτε θες εσύ. Θες μια φορά, θες δύο, είσαι στην Ελλάδα, δεν είσαι, όποτε θέλεις» ανέφερε στον δημοσιογράφο Στεφανο Κωνσταντινίδη.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος και αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν και του χρόνου θα τη δούμε στην εκπομπή της Μενεγάκη. «Ακόμη δεν έχουμε συζητήσει κάτι για του χρόνου. Δεν έχω πρόβλημα, με χαρά θα ήθελα, αρκεί να μπορώ να είμαι. Δεν θέλω να δεσμευτώ, γιατί έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καθημερινό δεν μπορώ. Υπήρχαν στιγμές στην Ελένη Μενεγάκη που δεν μπορούσα να είμαι για δύο εβδομάδες συνεχόμενα» αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία δημοσίευση όλο νόημα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το πρωί της Τετάρτης (12/6).  

«Οι αλλαγές μπορεί να μας φοβίζουν, κάποιες φορές μπορεί να χάσουμε κάτι καλό, σίγουρα όμως θα έρθει και κάτι καλύτερο! Καλημέρα και πάντα με χαμόγελο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

T
Αργυρώ ΜπαρμπαρίγουΕλένη Μενεγάκη