Τηλεόραση|17.06.2019 11:15
Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (17/6) - Ζυγοί, τα πράγματα δεν προχωράνε όπως θέλετε (vid)
NewsroomΣτις 17 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή της αφορά περισσότερο την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων. Λέγονται μεταβλητά διότι βρίσκονται με το ένα πόδι σε μια εποχή και με το άλλο στην άλλη.
Οι Δίδυμοι π.χ. σηματοδοτούν το κλείσιμο της άνοιξης και το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Η Παρθένος κλείνει το καλοκαίρι και μας εισάγει στο φθινόπωρο κ.ο.κ.
Αυτά, φυσικά, για τη λεκάνη της Μεσογείου, όπου γεννήθηκε και άκμασε η αστρολογία. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες στοιχειώδη προσοχή στις γύρω από τη 17η ημέρες. Διπλά λέγονται λοιπόν αυτά τα ζώδια και όχι γιατί όπως λανθασμένα λέγεται είναι... διπρόσωπα.
Διαβάστε ακόμη
- «Κόπηκε» η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές - Ψήφισαν 161 βουλευτές
- Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού από την Κρήτη - Τον έψαχναν πέντε μήνες
- Μην σιωπάτε: Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων στον Βόλο
- Να το πετάξω; Να το βάλω ψυγείο; Τελικά είναι εντάξει να χρησιμοποιούμε το περσινό αντηλιακό;