Τηλεόραση|20.06.2019 17:11
Πρωτιά στην τηλεθέαση για Κατερίνα Καινούργιου και Νίκο Μουτσινά
NewsroomΗ άνοδος στην τηλεθέαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV συνεχίζεται.
Την Τετάρτη 19 Ιουνίου το «Ευτυχείτε» σημείωσε μέσο όρο 17,5%, τερματίζοντας πρώτο με διαφορά στη ζώνη προβολής του. Η εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» στο Star, στο δυναμικό κοινό 18-54, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 13,4%, το «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 12,7%, στον ΣΚΑΪ οι «Αταίριαστοι» 13,8% και το «Μαζί σου» 10,8%, ενώ το «Alpha ρεπορτάζ» στον Alpha 10,4%.
Πρώτος στη ζώνη προβολής του χθες ήταν για μια ακόμα φορά o Νίκος Μουτσινάς και το «Για την Παρέα» με μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 21,3%, με το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 στο 18,4%, το «Shopping Star» στο STAR 19,2% και το «Power of Love» στον ΣΚΑΪ 10,7%.
Διαβάστε ακόμη
- Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
- Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
- «Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ