Καινούργιου - Μουτσινάς: Δεύτερη μέρα πρώτοι στη ζώνη τους
NewsroomΣυνεχή άνοδο στα νούμερα παρουσιάζει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open TV. Για δεύτερη μέρα, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε» τερμάτισε πρώτη ανάμεσα στον ανταγωνισμό με μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 17,1%, αφήνοντας πίσω το «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 με 16,1% και την εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» στο Star με 15,8%.
Πρώτη σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό ήταν και την Τετάρτη με 17,5% (την ίδια μέρα η εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» στο Star σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 13,4%, το «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 12,7%)
Δεύτερη μέρα πρωτιάς και για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Για την παρέα» με μέσο όρο τηλεθέασης 21,8% (το «Power οf Love» στον ΣΚΑΪ κατέγραψε 12%, το «Shopping Star» στο Star 21,3% και το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 19,5%). Πρώτος στη ζώνη προβολής του ήταν και την Τετάρτη με μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 21,3%, με το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 στο 18,4%, το «Shopping Star» στο STAR 19,2% και το «Power of Love» στο ΣΚΑΪ 10,7%.
- Εκτελέσεις, συλλήψεις και νέοι περιορισμοί: Το Ιράν σκληραίνει τη γραμμή στο εσωτερικό εν μέσω πολέμου
- Η πρώτη δήλωση της οικογένειας της 38χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη
- Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και κοιτούσε επίμονα τους ασθενείς
- «Όχι γκέι 17 Pro, αλλά σπασμένο 11άρι»: Ρώσοι διαλύουν τα iPhone τους στο TikTok για να... γίνουν πιο άνδρες