Τηλεόραση|24.06.2019 20:25

Μιχάλης Ρέππας: Έχει συζητηθεί να ξαναγίνουν οι «Τρεις Χάριτες» (vid)

Newsroom

Οι «Τρεις Χάριτες» έχουν γράψει τη δική τους τηλεοπτική ιστορία και 27 χρόνια μετά το τέλος τους, παραμένουν ιδιαίτερα αγαπητές από το τηλεοπτικό κοινό. Ξεκίνησε μετά την πρωτοχρονιά του 1990 και προβλήθηκε σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τρεις συνεχόμενες σεζόν.

Η ιστορία εστίαζε στην καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου), η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου) και η Άννα Κυριακού (θεία Μπεμπέκα).

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο σεναριογράφους της κωμικής σειράς του Mega, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μεγάλη επιτυχία που είχαν σημειώσει τότε «Οι Τρεις Χάριτες».

Η παρουσιάστρια του Alpha τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν είδαμε ποτέ κάποιο remake της σειράς και εκείνος απάντησε: «Έχουν συζητηθεί όλες οι εκδοχές. Ακόμα και η εκδοχή να είναι άλλες οι ηθοποιοί, σαν ένα είδος remake, αλλά νομίζω ότι η στιγμή δεν επαναλαμβάνεται. Φοβόμαστε τη σύγκριση γι’ αυτό που ήταν. Αν μας προτείνανε κάποια μικρά πακέτα… Για παράδειγμα, αυτό που κάνουμε στο θέατρο Άλσος, θα μπορούσε να γίνει αφορμή, να γίνει ένα μικρό σίριαλ των 6 επεισοδίων που θα αφηγείται την ιστορία σε 4-5 ώρες. Η διάρκεια είναι ένα πρόβλημα. Είμαστε πολύ μεγάλοι πια». 

Μιχάλης ΡέππαςMega ChannelΤρεις Χάριτες