Πέτα τη φριτέζα: Νέος σκηνοθέτης στη κωμική σειρά του ΑΝΤ1
Άκης ΦωτόπουλοςΗ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» συνεχίζεται μεν τη νέα σεζόν αλλάζει δε σκηνοθέτη. Πιο συγκεκριμένα, την ευθύνη της σκηνοθεσίας θα αναλάβει στο δεύτερο κύκλο της σειράς ο έμπειρος πλέον Αλέξανδρος Πανταζούδης που τη φετινή σεζόν σκηνοθέτησε την «Επιστροφή», καθ’ ότι ο Ανδρέας Μορφονιός μετακομίζει προς Alpha μεριά για να αναλάβει μιας από τις νέες παραγωγές του σταθμού της Κάντζας.
Ο Αλέξανδρος Πανταζούδης ενώ αρχικά επρόκειτο να αναλάβει τη νέα καθημερινή κωμική σειρά το «Λαχείο» που θα βγει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, αίφνης αποφασίστηκε από πλευράς ΑΝΤ1 ότι θα ήταν καλύτερο να αντικαταστήσει το Μορφονιό στη «Φριτέζα».
Στο πρόσωπο του Πανταζούδη συμφώνησε αμέσως και ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος εδώ και χρόνια διατηρεί στενή φιλία και συνεργασία με τον Ανδρέα Μορφονιό καθώς στις περισσότερες σειρές που φέρουν την υπογραφή του τελευταίου, είναι ο βασικός πρωταγωνιστής του.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!