Τηλεόραση|26.06.2019 19:38

Ου φονεύσεις: Η «κρυψώνα ενός παιδικού έρωτα και οι ανοιχτές πληγές

Newsroom

«Πρόκειται για μια ιστορία που από την πρώτη στιγμή θα κινήσει το ενδιαφέρον του θεατή, γιατί θα του θυμίσει κάποια πράγματα. Περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή κοπέλα, τη 19χρονη Στέλλα, που έχει εθιστεί στη χρήση ουσιών» λέει στο «TV Εθνος» ο Βασίλης Ρίσβας και προσθέτει: «Ο πατέρας της Στέλλας, ο Ανδρέας, μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στη κόρη του, τη βάζει σε κλινική απεξάρτησης. Η Στέλλα δεν αντέχει τον εγκλεισμό και το σκάει. Ο Ανδρέας την εκλιπαρεί να κάνει μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή της. Της προτείνει να πάει για λίγο καιρό στο χωριό κοντά στη γιαγιά της τη Μαριάνθη, η οποία θα προσπαθήσει να τη βάλει στον ίσιο δρόμο με έναν δικό της τρόπο».

Όσο για την «Κρυψώνα» (είναι ο τίτλος του επεισοδίου) και τι κρύβεται μέσα σε αυτήν, ο γνωστός σεναριογράφος θα πει: «Η κρυψώνα έχει να κάνει με μια παλιά αποθήκη, που έπαιζε μικρή η Στέλλα με έναν παιδικό της φίλο, τον Τάσο, που ακόμη βρίσκεται στο χωριό. Πηγαίνοντας η Στέλλα να μείνει για λίγο καιρό με τη γιαγιά της, συναντά τον Τάσο και θυμούνται τον παιδικό τους έρωτα αλλά και την κρυψώνα τους».

Η Θέμις Μπαζάκα υποδύεται τη γιαγιά της Στέλλας

Στην ερώτησή μας, αν η Στέλλα θα ξαναβρεί τον παλιό εαυτό της, ο κ. Ρίσβας μας αποκάλυψε ότι «η Στέλλα θα ξαναβρεί τον εαυτό της, αλλά θα μείνουν πληγές ανοιχτές. Ξαναβρίσκει τον εαυτό της με έναν τραγικό τρόπο».

Ου φονεύσειςOpen TV