Τηλεόραση|28.06.2019 14:33

Μαξ Ράιτ: Πέθανε από καρκίνο ο πρωταγωνιστής της σειράς «Alf ο εξωγήινος»

Newsroom

Έφυγε σε ηλικία 75 ετών από τη ζωή ο Μαξ Ράιτ (Max Wright), βετεράνος της αμερικανικής τηλεόρασης με διάσημους ρόλους, όπως εκείνος του Γουίλι Τάνερ στην κωμωδία «Αλφ, ο εξωγήινος» που κράτησε 4 σεζόν στο NBC και έχει προβληθεί και στην ελληνική τηλεόραση (ΕΡΤ2).

Είχε εμφανιστεί ακόμα σε σειρές όπως οι «Buffalo Bill», «Cheers», «Misfits of Science», «Dudley» και «Norm». Πρωταγωνίστησε ακόμα σε ταινίες όπως οι: All That Jazz, Reds, The Sting II, Soul Man, The Shadow και πολλές άλλες.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στην Hermosa Beach της California, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ήταν παντρεμένος από το 1965 με την Λίντα Ιμπορόντο, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017 από καρκίνο του μαστού. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Σε ηλικία 76 ετών πέθανε και ο «Αλφ ο εξωγήινος»

Ο Ούγγρος ηθοποιός Michu Meszaros, που υποδύθηκε τον «Αλφ τον Εξωγήινο» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘80, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών το 2016. Ο Michu Meszaros νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, εδώ και μία εβδομάδα, σε κλινική του Λος Άντζελες.

Με ύψος 84 εκατοστών, ο Ούγγρος ηθοποιός έκανε αρχικά καριέρα στο τσίρκο, ενώ δοκίμασε το ταλέντο του και στην υποκριτική. Ήταν φίλος του βασιλιά της ποπ Michael Jackson και τακτικός επισκέπτης στο ράντσο της Neverland.

καρκίνοςΜαξ Ράιτ