Τηλεόραση|28.06.2019 17:40

Γιώργος Λιάγκας: Παρασκήνιο και ανατροπές στη νέα του εκπομπή

Αλέξης Μίχας

Σε συνεχείς συζητήσεις βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας με την Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία μετά την αποχώρησή της από την αρχισυνταξία του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει την αντίστοιχη θέση στο νέο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. Μπορεί η μεταγραφή Λιάγκα να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως από το κανάλι, ωστόσο οι ζυμώσεις είναι έντονες στο παρασκήνιο.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη όντως έχει δεχθεί πρόταση και είναι πιθανό να βρεθεί στο πλευρό του παρουσιαστή, χωρίς ωστόσο ακόμη η συζήτηση για τη συνεργασία να έχει προχωρήσει σε τεχνικές λεπτομέρειες. Μέλος της ομάδας πιθανόν να είναι και η Ελένη Τσολάκη που αποχώρησε μέσα στην εβδομάδα επισήμως από τον Alpha μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό. Αναζητείται αυτή τη στιγμή άντρας που θα πλαισιώνει την νέα μεσημεριανή παρέα που στήνεται στον ΣΚΑΪ μετά την προσέγγιση και την άρνηση που υπήρξε από τον Δημήτρη Παπανώτα.

Επίσης, συζητήσεις έκανε χωρίς να προχωρήσουν και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού. Τέλος, τις επόμενες ημέρες διάφορα πρόσωπα θα περάσουν από δοκιμαστικό για στήλες. Μεταξύ αυτών ακούγονται τα ονόματα της ηθοποιού Ελένη Βαΐτσου που βλέπουμε στους «Τουρίστες» και της Κάλλιας Ελευθερίου των «Θαλασσόλυκων. 

ΣΚΑΪΓιώργος Λιάγκας