Τηλεόραση|01.07.2019 01:38

Survivor 3 τελικός: Κατερίνα Δαλάκα - «Τέλος για μένα, δύο φορές και φτάνει»

Newsroom

Σε ένα επεισόδιο για γερά νεύρα, το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 3 έφτασε ένα βήμα πριν από το τέλος. Σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να επωφεληθεί και να επικρατήσει της Δήμητρας στο φινάλε. Η Δαλάκα κατάφερε να φτάσει σε τελικό Survivor για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και όπως ανέφερε μετά τη νίκη της «Τέλος για μένα. Δύο φορές και φτάνει. Ήθελα να φτάσω στον τελικό για να γυρίσω στο σπίτι μου».

Διαβάστε ακόμα: Τελικός Survivor 2019: Νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα (pics)

Οι συμμετέχοντες στο τελευταίο συμβούλιο είναι η Δήμητρα, η Αφροδίτη και ο Νίκος οι οποίοι μπήκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα ταξίδι πέντε μηνών έφτασε στο τέλος και ο νικητής θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν είναι οι τηλεθεατές.

T

Σε απ' ευθείας μετάδοση θα διεξαχθεί ο τελικός, την Κυριακή 30 Ιουνίου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να χειροκροτήσουν τον μεγάλο νικητή. Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

T

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr ο τελικός του «Survivor 3» θα διεξαχθεί στην Αλικαρνασσό και όχι στην Αθήνα. Θα διεξαχθούν δύο παράλληλοι τελικοί, έναν με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι  για λογαριασμό του καναλιού του TV8, από το οποίο προβάλλεται το ριάλιτι στην γειτονική χώρα, και έναν με οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη από τους οποίους θα προκύψουν ο Τούρκος και ο Έλληνας νικητής αντίστοιχα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από χθες υπήρξαν συζητήσεις και μάλιστα σε τεταμένο κλίμα μεταξύ της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι ο οποίος και έλαβε την τελική απόφαση για την διεξαγωγή του ελληνικού τελικού του «Survivor» στην Τουρκία.  

Με το επιχείρημα της συμπίεσης του κόστους την όλης παραγωγής. Κάτι φυσικά που προκάλεσε έντονη ενόχληση στα στελέχη του ΣΚΑΪ καθώς υποτίθεται πως υπήρχε συμφωνία για το συγκεκριμένο θέμα εβδομάδες νωρίτερα.

Σάκης ΤανιμανίδηςSurvivor 2019SurvivorΚατερίνα Δαλάκα