Τηλεόραση|29.06.2019 19:40

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τη Μάρθα (vid)

Newsroom

Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου βρέθηκε καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open TV και αφού μίλησε για τη νέα ενασχόλησή της με τη μόδα και τον σχεδιασμό ρούχων, αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στον πατέρα της και στο σοκ που πέρασε όταν πρόσφατα εκείνος φυλακίστηκε.

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την αξέχαστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, Ζωή Λάσκαρη, η Μαρία Ελένη τόνισε: «Χαιρόμουν γιατί είχα μία ωραία μάνα. Και όχι μόνο ωραία. Είχε εκτόπισμα», ενώ για τη σχέση των γονιών της τόνισε ότι είχαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, μια σχέση πολύ δυνατή - για αυτό και «Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου και δεν θα ήθελε να είναι μόνος του». 

Φυσικά και συνεχίζει να πενθεί τον χαμό της και όπως είπε: «Δεν κλαίω. Κλαίω μόνη μου σπίτι μου. Δεν σταματάει ποτέ αυτό το πράγμα. Μπορεί να σου λείπει για πάντα κάποιος. Δεν κλαις κάθε μέρα».

Όταν ρωτήθηκε από τον Κωστόπουλο για την πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα της, εκείνη δήλωσε: «Ήταν σοκαριστικό ο πατέρας μου να είναι στη φυλακή για κάτι που δεν είχε κάνει». Ο παρουσιαστής ρώτησε και για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με κόντρα της Μαρίας Ελένης με τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη - όπου ζούσε μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής της η Ζωή Λάσκαρη. Στην αρχή η Μαρία Ελένη δεν ήθελε να αναφερθούν στο θέμα, όμως μετά αποκάλυψε πολλά.

Ζωή ΛάσκαρηΌλα λάθοςΠέτρος ΚωστόπουλοςΜαρία Ελένη Λυκουρέζου