Τηλεόραση|30.06.2019 11:46

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» φινάλε: Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο

Άκης Φωτόπουλος

Η αυλαία στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κλείνει και βρίσκει δύο ζευγάρια έτοιμα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και σύννεφα σε δύο δεσμούς.

Στα δύο τελευταία επεισόδια, Δευτέρα και Τρίτη στις 22.00, θα δούμε μια… πρόβα νυφικού και έναν γάμο. Η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) έρχεται στον Πύργο και είναι αποφασισμένη να οργανώσει τον γάμο του Ηλία και της Καίτης. Ο Ηλίας δεν θέλει ούτε να το ακούσει, αλλά η Ελπινίκη θα βρει σύμμαχο τη Νάνσυ (Μαρία Πετεβή)… Από την άλλη, ο Άγγελος και η Βέλη ψάχνουν τρόπο να αρνηθούν την αύξηση ενοικίου που ζητά ο σπιτονοικοκύρης τους. Μέχρι που εκείνος αλλάζει γνώμη… και αποφασίζει να τους διώξει από το σπίτι.

Εν τω μεταξύ, ο Μανούσος (Θοδωρής Κατσαφάδος) ο Αμερικανός γείτονας, φίλος και συμπαίκτης του Μηνά στον ΑΟΦ, βρίσκει αφόρητη τη φιλοξενούμενή τους Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη), φίλη και συνέταιρο της Βούλας. Αλλά κι εκείνη δεν πάει πίσω, θεωρώντας τον έναν άξεστο, απαίδευτο και ρηχό άνθρωπο… Από την πλευρά του ο Μπάμπης είναι σίγουρος πως αυτός με τον αδελφό του τον Σάββα θα συνοδέψουν τη μητέρα τους στην εκκλησία. Η κυρία Σοφία όμως έχει άλλη άποψη και όταν ο Μπάμπης το μαθαίνει, η Ξένια τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Με αφορμή τους βαθμούς των Πανελλαδικών, Άγγελος και Βέλη μουρμουρίζουν για το μέλλον της σχέσης τους. Θα αλλάξουν πόλη; Θα τα έχουν από απόσταση;  Ή μήπως τελικά τους χωρίσει κάτι άλλο; Εξάλλου ο Ηλίας και η Καίτη, κατά τη διάρκεια ενός καβγά, συνειδητοποιούν ότι έγιναν πια ένα κανονικό ζευγάρι όπως όλα. Μήπως όμως η ευτυχία δεν βρίσκεται πάντα στο «κανονικό»;

Κατά τ’ άλλα, η μέρα του γάμου της κυρίας Σοφίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) έφτασε. Ο Μπάμπης και η Ξένια ετοιμάζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, μόνο που τους ξεφεύγει η πιο σημαντική. Ο γαμπρός, ο κύριος Παναγιώτης (Ερρίκος Λίτσης), αρρωσταίνει… Αυτός ο γάμος θα γίνει ποτέ; Κι εκεί που όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της Αντιγόνης με τον Ρατζές, η είδηση του επικείμενου χωρισμού τους πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία πάνω στη Βούλα και στον Μηνά… 

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα