Τηλεόραση|30.06.2019 17:18

Πρεμιέρα για το νέο σίριαλ «Κράτα μου το χέρι»: Ένας έρωτας που γίνεται πόλεμος

Newsroom

Η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν στην Τουρκία προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι οι οικογενειακοί δεσμοί αποτελούν στήριγμα για την υπερνίκηση κάθε εμποδίου. Περιγράφει τις προσπάθειες δύο νεαρών παιδιών, της Αζρά και του Τζενκ, να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή τους και να ξανασταθούν στα πόδια τους ύστερα από σκληρές δοκιμασίες. 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο δρόμος της Αζρά, που χάνει σε μια νύχτα ό,τι πιο πολύτιμο έχει, διασταυρώνεται με του Τζενκ, η μοίρα του οποίου είναι παρόμοια. Η Αζρά, αγγίζοντας τη ζωή του Τζενκ σαν μαγικό ραβδί, του γιατρεύει όλες τις πληγές. Η σχέση του ζευγαριού, που αρχίζει με γλυκές αντιπαραθέσεις, ύστερα από ένα διάστημα μετατρέπεται με ένα απρόσμενο παιχνίδι σε έναν μεγάλο πόλεμο. Η σειρά, παράλληλα με τον παθιασμένο έρωτα της Αζρά και του Τζενκ, μεταφέρει στην οθόνη και τον αγώνα της Φεριντέ Τσελέν να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Αλίνα Μποζ, που τη γνωρίσαμε ως «Χαζάλ» στις «Ραγισμένες Καρδιές», και ο Αλπ Ναβρούζ, ο γνωστός μας «Σινάν» από τη σειρά «Φαζιλέτ». 

OI ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Η Αζρά είναι μια νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αμερική προκειμένου να γίνει επαγγελματίας μαγείρισσα, σαν τον πατέρα της. Οταν ο πατέρας της Αζρά πεθαίνει σε μια πυρκαγιά, ο κόσμος θα καταρρεύσει γύρω της, ενώ η Αζρά καλείται να στηρίξει την οικογένειά της. Η μοίρα θα τη φέρει κοντά στον Τζενκ, τον οποίο θα ερωτευθεί σφόδρα. Ο Τζενκ είναι ο νεαρός εγγονός της Φεριντέ Τσελέν, ο οποίος αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο όπου φοιτούσε στην Αμερική και προσπαθεί τώρα να βρει τι θα κάνει στη ζωή του. Η γνωριμία του Τζενκ με την Αζρά θα αλλάξει τη ζωή του καθοριστικά, καθώς η Αζρά θα καταφέρει να γιατρέψει τις πληγές του. Η ερωτική σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ των δύο νέων δεν προμηνύει με κανέναν τρόπο τη δραματική εξέλιξή της.

Η Φεριντέ Τσελέν είναι ιδιοκτήτρια μιας μεγάλης εταιρείας εστίασης, η οποία προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Η κυρία Φεριντέ έκανε τα πρώτα της βήματα, φτιάχνοντας σούπες και εξελίσσοντας σιγά σιγά το μικρό κατάστημά της σε μια αλυσίδα εστιατορίων. Το κύριο γνώρισμά της είναι η δύναμη που έχει να αλλάζει θετικά τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή, και οι οποίοι την απογοητεύουν. Και ενώ για εκείνη η οικογένεια διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή, σύντομα αντιλαμβάνεται ότι δεν γνωρίζει καθόλου εκείνους που η ίδια θεωρεί «οικογένειά της». 

Κράτα μου το χέριAlpha TV