Τηλεόραση|01.07.2019 12:22

Τελικός Survivor 2019: Νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα (pics)

Newsroom

Το ταξίδι του «Survivor 3 - Ελλάδα Τουρκία», που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου, έφτασε στο τέλος του με νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα από την πλευρά της ελληνικής ομάδας. Σημειωτέον, η Κατερίνα Δαλάκα είχε βρεθεί και πέρσι στο μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο νικητής είχε αναδειχθεί ο Ηλίας Γκότσης.

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες «ταξίδεψαν» σε έναν δύσκολο προορισμό γεμάτο κακουχίες, πείνα και σκληρούς στίβους μάχης. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με έναν τελικό, που φιλοξενήθηκε στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας και όχι στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Διαβάστε ακόμα: 8 Λέξεις: Η σειρά «διάδοχος» του Τατουάζ έρχεται στον ΣΚΑΪ (vid)

Το τηλεοπτικό κοινό είδε δύο παράλληλους τελικούς σε συσκευασία του ενός, με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για λογαριασμό του καναλιού του TV8 και οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Εν ολίγοις, παρακολουθήσαμε μια αδέξια τηλεοπτική κάλυψη, με λάθη στον ήχο και άβολα κενά που δημιούργησε η έλλειψη ροής στα κείμενα των παρουσιαστών.

Σάκης Τανιμανίδης

Το εγχείρημα των δύο παράλληλων τελικών ήταν ένα μάλλον βαρετό θέαμα για το ελληνικό κοινό, που αναγκάστηκε να περιμένει να ολοκληρωθεί μέχρι και ο τουρκικός ημιτελικός για να μάθει τι θα γίνει με τους Έλληνες παίκτες. Με το επιχείρημα της συμπίεσης του κόστους της όλης παραγωγής παρακολουθήσαμε ένα άνευρο κοινότυπο τηλεοπτικό φινάλε, που κράτησε πάνω από 4,5 ώρες.

Ατζούν Ιλίτζαλι

Από την ελληνική πλευρά, η Κατερίνα Δαλάκα είχε πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στον ημιτελικό της Παρασκευής και οι υπόλοιποι τρεις που συμπλήρωσαν την τετράδα του ελληνικού τελικού ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Το κοινό επέλεξε την Δήμητρα Βαμβακούση να αναμετρηθεί με τη Δαλάκα στη δυάδα του τελικού.

Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι το κοινό ψήφισε για νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία παίρνει εκτός από τον τίτλο και ένα χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Στην Αλικαρνασσό βρέθηκαν οι συγγενείς των παικτών και κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο Survivor 2019, που συναντήθηκαν ξανά για να χειροκροτήσουν τη μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι. Στον τελικό έσβησε κεράκια live για τα γενέθλιά της η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα.

Σε ό,τι αφορά τον τουρκικό τελικό, Σεντά και Γιουσούφ θα αναμετρηθούν ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού τη Δευτέρα 1/7, αφήνοντας πίσω τους τον Εμρέ και τον Οκάι που δεν τα κατάφεραν βάσει της ψηφοφορίας του κοινού.

T

Κατερίνα Δαλάκα - «Τέλος για μένα, δύο φορές και φτάνει»

Η νικήτρια του Survivor 2019, Κατερίνα Δαλάκα κατάγεται από την Κατερίνη και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 20 Αυγούστου 1992, είναι δηλαδή 26 ετών. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το Τάε κβον ντο, στο οποίο έχει μαύρη ζώνη. Τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος και έκανε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα της. 

Φτάνοντας στον τελικό του Survivor για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανέφερε στον ημιτελικό: «Τέλος για μένα. Δύο φορές και φτάνει. Ήθελα να φτάσω στον τελικό για να γυρίσω στο σπίτι μου». Και είναι η νικήτρια!

T
T
T
 
T
Σάκης ΤανιμανίδηςSurvivor 2019SurvivorΚατερίνα Δαλάκατελικός