Τηλεόραση|22.06.2020 17:31

Πολίνα Τόλη: «Η Ελεονώρα Μελέτη μας κάνει συνέχεια πλάκα για τα κιλά της»

Newsroom

Η Πολίνα Τόλη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μετά Τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στον Μαρίνο Βυθούλκα.

Η παρουσία της σε έναν χώρο δεν περνά απαρατήρητη, διότι, πέρα από αξιόλογη δημοσιογράφος, είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα. Φέτος, η Πολίνα έκλεισε 21 χρόνια στην τηλεόραση, αλλά εξακολουθεί να έχει τη δίψα για το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Η πρώτη φορά που συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» την άνοιξη του 2017, οπότε είχε αναλάβει την αρχισυνταξία.

«Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είχε πάει πολύ καλά και δέσαμε και εμείς ως συνεργάτες. Αυτό που πάντα μου άρεσε στην Ελεονώρα είναι η ψυχραιμία που έχει στον αέρα. Ξέρει τη δουλειά της και τι σημαίνει τηλεόραση. Όταν η Ελεονώρα ήρθε στον ALPHA, εγώ είχα ήδη την αρχισυνταξία της εκπομπής Αυτοψία, την οποία παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Εκείνη ζήτησε να με έχει αρχισυντάκτρια και όταν αποφασίστηκε από τον σταθμό να κάνουμε ένα late night με ανθρώπινες ιστορίες με μια πιο δημοσιογραφική χροιά είπα με χαρά το “ναι”. Από ό,τι φάνηκε, η επιλογή των καλεσμένων μάς δικαίωσε, διότι είχε απήχηση στο κοινό» εξομολογείται.

ΜεσάνυχταΕλεονώρα ΜελέτηAlpha TVΠολίνα Τόλη