Τηλεόραση|02.07.2019 13:30

Οργή - Νέα σειρά στον ΑΝΤ1: Ο Γρηγόρης υπνωτίζει τον Οδυσσέα - οι μνήμες έρχονται στην επιφάνεια

Newsroom

Η νέα δραματική - κοινωνική σειρά με τον τίτλο «Οργή» ξεκίνησε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το σενάριο έχει γράψει η Άντα Γκουρμπαλή («Αέρινες σιωπές», «Είναι στιγμές», «Για την καρδιά ενός αγγέλου»), ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Σταύρου Ποταμάρη. Σημειωτέον η σειρά αυτή πρωτοπαίχτηκε πριν δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου κ.ά.

Η ιστορία της σειράς αρχίζει με τον Οδυσσέα, γιατρό στο επάγγελμα, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Βουβάκης, να επιστρέφει στην Κύπρο μετά τις σπουδές του και να πιάνει δουλειά στο ιατρικό κέντρο του Νεοκλή Χριστοφόρου, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Αποστολίδης. Ο Οδυσσέας μεγάλωσε με τη θεία του και πιστεύει πως οι δικοί του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, όταν ήταν πέντε χρόνων. Ένας εφιάλτης που τον κατατρέχει εδώ και πολλά χρόνια τού γεννά αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη τότε. Όταν γνωρίζει τη Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου), την κόρη του Νεοκλή, την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ο νεαρός πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ευτυχισμένος, χάρη σ’ αυτόν τον αναπάντεχο έρωτα, και ονειρεύεται μια όμορφη ζωή με τη Μαρίνα. Αλλά και εκείνη, από την πλευρά της, καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή πως ο Οδυσσέας είναι η αγάπη της ζωής της και σύντομα το ανακοινώνει στους γονείς της.

T

Εκείνοι καλοδέχονται τον Οδυσσέα στην οικογένεια ο οποίος ανάμεσά τους γνωρίζει και τη Μαντώ, την αδερφή της Έλσας, και τον άντρα της, τον Λεωνίδα, ιδιοκτήτη ενός χλιδάτου κλαμπ. Όλα φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά για τους δύο ερωτευμένους, κάνουν σχέδια για την κοινή τους ζωή, ετοιμάζουν κι ένα ταξίδι στην Αίγυπτο, όταν το παρελθόν επιστρέφει ξαφνικά και ανατρέπει τα πάντα. Ο ήρωάς μας ανακαλύπτει τυχαία πως ο εφιάλτης που τον κατατρέχει έχει να κάνει με το παρελθόν του και ψάχνοντας φτάνει σε μια τραγική αποκάλυψη που θα τον συγκλονίσει. Βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, αφού η οικογένεια της αγαπημένης του έχει σχέση με τις αποκαλύψεις του, αλλά τελικά αποφασίζει να προχωρήσει την έρευνα για να έρθει η αλήθεια στο φως, ακόμα κι αν αυτό θα έχει συνέπειες στη σχέση του με τη Μαρίνα.

Ο Οδυσσέας ζητάει από τον Γρηγόρη να τον υπνωτίσει και όλες οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια

Πέμπτη 4 Ιουλίου

O Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παρελθόν και πιστεύει ότι η Ειρήνη και η Δήμητρα του κρύβουν την αλήθεια. Η Μαρίνα προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την κρατάει σε απόσταση. Η Μαντώ, σίγουρη πλέον για τις πράξεις του Λεωνίδα, εξομολογείται στην αδελφή της τι συμβαίνει. Ο Λεωνίδας όμως προσπαθεί να της ρίξει στάχτη στα μάτια. Η Ρωξάνη πάει τελικά στο ραντεβού με τον Πάρη και κάνουν έρωτα. Η Μαρίνα, μετά το βράδυ που πέρασε με τον Οδυσσέα, λέει στην Ελσα ότι είναι ερωτευμένη. Παράλληλα, οι εξετάσεις της Ελσας δείχνουν πως έχει κάτι αρκετά ανησυχητικό. Η Μαρίνα πηγαίνει βόλτα στη θάλασσα με τον Οδυσσέα, αλλά την ώρα που βρίσκονται στην παραλία, του τηλεφωνεί ο Μάνος.

Παρασκευή 5 Ιουλίου

Ο Οδυσσέας ζητάει από τον Γρηγόρη να τον υπνωτίσει και όλες οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Συγκλονισμένος απ’ όσα έμαθε για τα πέμπτα γενέθλιά του, τα βάζει με την Ειρήνη και τη Δήμητρα που του είπαν ψέματα. Η Μαρίνα, που δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ψάχνει παντού ανήσυχη τον Οδυσσέα και η Δήμητρα της λέει την αλήθεια για τον θάνατο της οικογένειάς του 25 χρόνια πριν. Η Ρωξάνη αποκαλύπτει στον Πάρη τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Η Μαντώ ετοιμάζεται για το ταξίδι της με τον Λεωνίδα, αλλά ένας έντονος καβγάς τούς αλλάζει τα σχέδια. Η Ελσα καλεί τον Οδυσσέα και τη Μαρίνα να φάνε όλοι μαζί.

ΑΝΤ1οργή