Τηλεόραση|02.07.2019 18:13

Βραδινές ιστορίες δια χειρός Φισφή

Άκης Φωτόπουλος

Μια νέα εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου θα προστεθεί από το Σεπτέμβριο στο πρόγραμμα της Cosmote TV. Πρόκειται για τις «Βραδινές ιστορίες», ένα αλλιώτικο talk show που θα παρουσιάζει ο Λάμπρος Φισφής και θα φιλοξενεί κάθε εβδομάδα μια διαφορετική παρέα καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand-up comedy, που θα μοιράζονται αστείες ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges - με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

«Οι Βραδινές ιστορίες βασίζονται σε ευτράπελα, ανέκδοτα καθώς και σε διάφορα περιστατικά που διηγούνται οι καλεσμένοι μας λέει στο ethnos.gr o κ. Φισφής και προσθέτει: «ουσιαστικά οι καλεσμένοι που έχουμε μας μεταφέρουν τις εμπειρίες και τις ιστορίες που έχουν προκύψει μέσα από τη ζωή και την δουλειά τους».

Όλα τα επεισόδια του πρώτου αυτού κύκλου, θα διατεθούν ταυτόχρονα για δωρεάν, on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και στη συνέχεια θα προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA

CosmoteTVΛάμπρος Φισφής