Τηλεόραση|10.07.2019 17:19

Τι κρύβει το διαζύγιο Παπανώτα – Alpha: Σε ποιο κανάλι πάει

Αλέξης Μίχας

Στην νέα εκπομπή που στήνει ο Γιώργος Λιάγκας με αρχισυντάκτρια την Ελεάννα Τρυφίδου μετακινείται ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αποχαιρέτησε και on air τις προηγούμενες ημέρες την οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή και φυσικά όλη την υπόλοιπη ομάδα του «Happy Day».

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό διαζύγιο, δεδομένου πως ο δημοσιογράφος ανήκε για περισσότερο από μια δεκαετία στο δυναμικό του σταθμού. Πάντως, το σενάριο που θέλει να προτάθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα συνέχιση της συνεργασίας στο «Happy Day» με μείωση αποδοχών στο πλαίσιο εξορθολογισμού που συντελείται σε διάφορα επίπεδα στον Alpha αυτή την περίοδο δεν έχει καμία βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο δημοσιογράφος διεκδίκησε αύξηση των αποδοχών του, κάτι το οποίο δεν αποδέχθηκε ο σταθμός, και έτσι οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε συναινετικό διαζύγιο. Παράλληλα, φήμες θέλουν τον Δημήτρη Παπανώτα να αναλαμβάνει και ραδιοφωνική εκπομπή στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 

Γιώργος ΛιάγκαςΔημήτρης ΠαπανώταςHappy DayΣΚΑΪ