Τηλεόραση|12.07.2019 15:43

Φαίη Σκορδά - Πρωινό: Αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής (vid)

Newsroom

Η Φαίη Σκορδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο OMEGA της Κύπρου και αποκάλυψε το νέο αρχισυντάκτη του «Πρωινού», αφού η Ελεάννα Τρυφίδου μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, για να αναλάβει τη νέα καθημερινή εκπομπή που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές, κακά τα ψέματα, μικρές βεβαία, αλλά τέτοιες εκπομπές κι όπως εγώ τις κάνω, σαν δομή μένουν ίδιες. Η βάση παραμένει ίδια! Σημαντικό στις επιτυχίες είναι οι ομάδες. Εγώ είμαι τυχερή γιατί όλοι μου οι συνεργάτες δεν είναι τυχαίοι. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, όπως κι ότι στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιώργος Πράτανος. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα ξεκινήσει μαζί του στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη επειδή είναι δικός μου άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Θέση στην εκπομπή, επίσης, θα έχει από την επόμενη σεζόν και η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα, χωρίς ωστόσο να μετακινηθεί από τη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει μόνιμα, στην Αθήνα. Μια σκέψη είναι να βγαίνει με link από το στούντιο του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, αλλαγές μπροστά από τις κάμερες δεν προβλέπονται προς το παρόν, καθώς εκτός των Δημήτρη Ουγγαρέζου και Αρη Καβατζίκη παραμένει τελικά και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και το κανάλι του Αμαρουσίου.

ΑΝΤ1ΠρωινόΦαίη Σκορδά