Τηλεόραση|01.08.2019 14:25

Kαλοκαίρι #not: Η Μπέσσυ Αργυράκη στο τρέιλερ της πρωινής εκπομπής του OPEN (vid)

Newsroom

Tο καλοκαίρι είναι η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου: θάλασσα, παραλίες, ηλιοθεραπεία, ρακέτες, βουτιές, ηλιοβασιλέματα και βόλτες σε νησιώτικα σοκάκια και γραφικά καλντερίμια. Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης, φέτος το καλοκαίρι, λένε #not στα καλοκαιρινά κλισέ κι από τις 15 Ιουλίου γίνονται η πιο αγαπημένη καλοκαιρινή μας παρέα, όπου κι αν βρισκόμαστε. 

Είτε κάνουμε διακοπές, είτε περνάμε τις ημέρες του καλοκαιριού στην πόλη και περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή να φτιάξουμε βαλίτσες, η Kαλοκαίρι #not παρέα θα δώσει την πιο δροσερή πνοή στα καλοκαιρινά πρωινά μας, κάθε πρωί στις 10:00, στο OPEN.

Το τρέιλερ της εκπομπής έκανε την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με guest εμφάνιση τη Μπέσυ Αργυράκη να τραγουδά ένα από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια, «Κορμί και αλάτι». 

Η Κατερίνα, ο Παύλος και ο Ηλίας έχουν μόνο ένα σκοπό: Να μας φτιάχνουν τη μέρα! Η πιο #hot παρέα έρχεται με… φόρα, πολύ χιούμορ, χρηστικές ιδέες και διασκεδαστικά παιχνίδια σε ένα καλοκαιρινό πρωινό με πολλές εκπλήξεις στην πιο #not κλασική καλοκαιρινή εκπομπή! Κατερίνα, Παύλος και Ηλίας έρχονται στο OPEN τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. για… Καλοκαίρι #not και κάνουν κάθε μέρα να μοιάζει… διακοπές. 

Παύλος ΣταματόπουλοςOpen TVΚατερίνα ΖαρίφηΚαλοκαίρι #not