Τηλεόραση|08.09.2021 00:53

Ανοδική πορεία για το δελτίο ειδήσεων του OPEN

Newsroom

Σε μια χρονιά έντονων εξελίξεων και πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, αλλά και σημαντικών εξελίξεων στον διεθνή χώρο, το δελτίο ειδήσεων του OPEN συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Παράλληλα, το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό της ενημέρωσης επιμένει στην ψύχραιμη αποτύπωση και ανάδειξη κοινωνικών θεμάτων, επενδύοντας ταυτόχρονα στη δύναμη της εικόνας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τη Χαλκιδική, αφήνοντας πίσω της επτά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Με έκτακτο δελτίο στις 2:00 τα ξημερώματα, το OPEN ήταν το μόνο κανάλι που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων με απευθείας συνδέσεις από τα σημεία των γεγονότων. 

Παράλληλα, τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN είναι ενδεικτικά της ανοδικής πορείας, αφού την περασμένη Παρασκευή σημείωσε 12% στο δυναμικό κοινό, περνώντας τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και του STAR

Ανοιχτό σε ιδέες, απόψεις, τάσεις και πιστό στον τομέα της ενημέρωσης στους κώδικες της ειλικρινούς και ηθικής δημοσιογραφίας, το ανοιχτό κανάλι επενδύει στην ενημέρωση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει σε σημαντικά γεγονότα που μας επηρεάζουν καθημερινά.

δελτίο ειδήσεωνΣτέλλα ΓκαντώναOpen TVΈλλη Στάη