Τηλεόραση|16.07.2019 11:36

«Φτερωτός θεός» - Επόμενα επεισόδια: Η Σανέμ και ο Τζαν κάνουν αποκαλύψεις

Newsroom

H ιστορία του νέοy σίριαλ με τίτλο «Φτερωτός θεός» στον ΣΚΑΪ, ξεκινά με τη Σανέμ, η οποία ανοίγει κάθε πρωί, στη θέση του πατέρα της, Νιχάτ, το μπακάλικο που ανήκει στην οικογένειά της, καθώς εκείνος από μικρή ηλικία, τις πολύ πρωινές ώρες, υποφέρει από δύσπνοια. Η Σανέμ είναι, σε αντίθεση με την αδελφή της, Λαλέ, ένα κορίτσι φυσιολογικό, χαρούμενο και γεμάτο ζωή. Όνειρό της είναι να γίνει συγγραφέας και να ζήσει κάποτε στα νησιά Γκαλαπάγκος! Η Σανέμ μαθαίνει ότι στη διαφημιστική εταιρεία όπου εργάζεται η αδελφή της, ζητούν προσωπικό. Κάνει αίτηση, προσλαμβάνεται, και από εκεί κι έπειτα αρχίζει η περιπέτειά της. Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, κύριος Αζίζ, έχει δύο γιους, τον Τζαν και τον Εμρέ.

Η Σανέμ, για την οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά αφότου αρχίζει να δουλεύει στο περιοδικό, αρχίζει να αναπτύσσει μια στενή σχέση με τον Τζαν. Ο Τζαν είναι ένας όμορφος, περιπετειώδης νέος, λάτρης των σπορ και της φύσης, που λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την κοντόφθαλμη λογική της ζωής στην πόλη. Ανάμεσα στον Τζαν και στη Σανέμ θα δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος δεσμός γεμάτος περιπέτειες και βαθιά συναισθήματα.

Δείτε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «Φτερωτός Θεός»

Τρίτη 16 Ιουλίου, 20.50

Η Λεϊλά κατηγορείται πως αυτή είναι η κατάσκοπος της «Υπέροχης Ιδέας», αφού από τον δικό της υπολογιστή έφυγαν ύποπτα μηνύματα προς την ανταγωνίστρια εταιρεία. Ο Τζαν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη γοητεία του για να πείσει ένα τοπ μόντελ να συμμετάσχει σε project της εταιρείας του, όμως λογαριάζει χωρίς τη Σανέμ, η οποία με εντολή του Εμρέ συνεχίζει να του βάζει εμπόδια σε κάθε βήμα.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 20.50 

Η Σανέμ και ο Τζαν έρχονται ακόμη πιο κοντά και αρχίζουν να αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα πάθη και τα όνειρά τους. Αυτός όμως, πιστεύοντας πως η Σανέμ είναι αρραβωνιασμένη με άλλον, επιμένει πως η σχέση τους είναι απλώς επαγγελματική. Ο Τζαν μιλά με τη Λεϊλά, η οποία ορκίζεται πως δεν είναι η κατάσκοπος που αναζητά, και της επιτρέπει να γυρίσει στη δουλειά. Εν τω μεταξύ, οι γονείς των κοριτσιών, χωρίς να ξέρουν ότι το χρέος τους έχει πληρωθεί, κανονίζουν να πουλήσουν το οικογενειακό μπακάλικο.

Πέμπτη 18 Ιουλίου

Η Σανέμ αποκαλύπτει στους γονείς της ότι πλήρωσε το χρέος του μπακάλικου με προκαταβολή του ετήσιου μισθού της. Εν τω μεταξύ, η «Υπέροχη Ιδέα» ετοιμάζεται να δεχθεί επίσκεψη από μια μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, η οποία ψάχνει συνεργάτη. Ο Εμρέ επιστρατεύει τη Σανέμ για να καταστρέψει την επίσκεψη αυτή, ενώ ο Τζαν φοβούμενος τον εταιρικό κατάσκοπο επιφορτίζει τη Λεϊλά με το αντίστροφο καθήκον, το να πάνε όλα καλά!

Φτερωτός θεόςΣΚΑΪτούρκικα σίριαλ