Τηλεόραση|23.07.2019 17:20

Ανοδική πορεία για τις πρωινές εκπομπές του Open TV

Newsroom

Σε συνεχή άνοδο βρίσκονται τα νούμερα των πρωινών καλοκαιρινών εκπομπών του OPEN«Ώρα Ελλάδος… Καλοκαίρι» με Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο και «Καλοκαίρι #not» με Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλο Σταματόπουλο.

Η έγκυρη και άμεση ενημέρωση πρωταγωνιστεί στο OPEN και το καλοκαίρι. Καθημερινά στις 07.00 το πρωί η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος… Καλοκαίρι» μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας με ειδήσεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις, την ώρα που συμβαίνουν τα γεγονότα, καθημερινά δίπλα στον πολίτη. Θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, που αφορούν όχι μόνο τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις επιστήμες κ.α. παρουσιάζονται μέσα από το «Ώρα Ελλάδος… Καλοκαίρι», με καλεσμένους στο στούντιο και απευθείας συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Ώρα Ελλάδος… Καλοκαίρι» καθημερινά στις 07.00 στο OPEN με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο

Όλα όσα συμβαίνουν έρχονται στο «Ώρα Ελλάδος… Καλοκαίρι» καθημερινά στις 07.00 στο OPEN με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο.

Στις 10.00, στο OPEN τη σκυτάλη παίρνουν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης, που φέτος το καλοκαίρι λένε #not στα καλοκαιρινά κλισέ και γίνονται η πιο αγαπημένη καλοκαιρινή παρέα που έχει ένα και μόνο σκοπό: Να μας φτιάχνει τη μέρα! Η πιο #hot παρέα έρχεται με… φόρα, πολύ χιούμορ, χρηστικές ιδέες και διασκεδαστικά παιχνίδια σε ένα καλοκαιρινό πρωινό με πολλές εκπλήξεις στην πιο #not κλασική καλοκαιρινή εκπομπή!

Τα νούμερα των πρωινών εκπομπών του Open βρίσκονται σε ανοδική πορεία με τους τηλεθεατές να επιλέγουν το Open για την πρωινή τους ενημέρωση και ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος... Καλοκαίρι» έφτασε στο δυναμικό κοινό το 15,9 κατά μέσο όρο (και άγγιξε το 24,1%) με το «Καλοκαίρι #not» να «πιάνει» το 12,9 στο δυναμικό κοινό (φτάνοντας και το 19,7%).

Open TVΚαλοκαίρι #notΏρα Ελλάδος