«Πέτα τη φριτέζα» - Αποκλειστικό: Νέες αφίξεις στο σίριαλ του ΑΝΤ1
Άκης ΦωτόπουλοςNέες αφίξεις έρχονται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Η Νάντια Κοντογιώργη που έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της στο «Κάτω παρτάλι» με το ρόλο της Βίβιαν καλείται να υποδυθεί μια σατανική φιγούρα που θα εκπροσωπεί ρωσικά συμφέροντα μιας και η Λαγουδέρα περνά σε ρωσικά χέρια.
Tη Νάντια την είχαμε δει για τελευταία φορά - πριν δύο χρόνια - σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Μουρμούρα» του Alpha.
Επίσης στη «Φριτέζα» θα εμφανιστεί και η άρτι αφιχθείσα από το «Σόι» του Alpha (που ως γνωστό ολοκληρώθηκε) Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την ανιψιά της Φάλον που παίζει ως γνωστό η Τζένη Μπότση η οποία θα εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα από τη σειρά και θα επανέλθει δριμύτερη από τις αρχές του νέου έτους.
Σημειωτέον ότι τα πρώτα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της «Φριτέζας» ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες με τους συντελεστές της να δηλώνουν χαρούμενοι για το νέο τους αυτό ξεκίνημα.
- Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
- Σοβαρό ατύχημα σε τελετή υποδοχής αεροσκάφους στον Άραξο: Κατέρρευσε η σκάλα - Τρεις τραυματίες
- Ηράκλειο: Νεαροί μαχαίρωσαν πορτιέρη σε μπαρ επειδή... έφαγαν πόρτα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιστορικό ορόσημο στο Τέξας: Φορτηγό παρέδωσε φορτίο χωρίς οδηγό - Δείτε βίντεο