Τηλεόραση|01.08.2019 14:02

Γιώργος Λιάγκας - ΣΚΑΪ: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα καθημερινή εκπομπή

Αλέξης Μίχας

Ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα και επίσημα η ένταξη του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον σταθμό. «Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι».

Η συμφωνία είχε κλειστεί μήνες νωρίτερα, αλλά ανακοινώθηκε σήμερα (1/8) καθώς χθες έληξε και τυπικά το συμβόλαιο του δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει στον «αέρα» και το τρέιλερ της καθημερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στην ομάδα της οποίας συμμετέχουν η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κάλλια Ελευθερίου.

Αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ τα τελευταία 24ωρα οριστικοποιήθηκε και η τελική σύνθεση της ομάδας πίσω από τις κάμερες. Όσον αφορά στο τηλεπαιχνίδι είναι το «Quess my age» του οποίου το τρέιλερ συμμετοχών ήδη «τρέχει» στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και το οποίο θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.   

Γιώργος ΛιάγκαςΣΚΑΪ