Τηλεόραση|02.08.2019 18:52

Λόγω Τιμής - Βίκυ Βολιώτη: Τελευταίες στιγμές πριν την αποχώρησή της

Newsroom

Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά. Η συντροφιά αυτή ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 1990. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να θυμίσει στο τηλεοπτικό κοινό την αξία της φιλίας. Η ιστορία σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, συνεχίζει να γράφεται με εντατικούς ρυθμούς στην Αθήνα, ύστερα από απαιτητικά, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα.

Το Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα αλήθεια. Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων του «Λόγω Τιμής», που θα παρακολουθήσουμε τον Σεπτέμβριο συνεχίζονται πυρετωδώς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λάμπη Ζαρουτιάδη. 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς θα έχουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Βίκυ Βολιώτη, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Αγγελική Δημητρακοπούλου. Εκτός, όμως, από το αρχικό καστ, θα προστεθούν και οι ηθοποιοί Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μιχάλης Πανάδης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Νίκη Βακάλη, Μιχάλης Σαράντης, Σίσσυ Τουμάση, Λουκία Μιχαλοπούλου και Αντιγόνη Αλικάκου. 

T
T
T

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στον καινούργιο κύκλο γυρισμάτων της δραματικής σειράς «Λόγω Τιμής» του ΣΚΑΪ. 

«Τελείωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε, κυρίως συμβολίζει - για μένα - μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχής μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον.

T
T
T

Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων γι'αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου (όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα! Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Βολιώτη. 

T

Λόγω ΤιμήςΒίκυ Βολιώτη