Τηλεόραση|03.08.2019 20:28

Stand-up comedy με νέες παραγωγές και γέλιο μέχρι δακρύων

Άκης Φωτόπουλος

Εν μέσω καλοκαιριού προχωρούν στο φουλ τα γυρίσματα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής «Στο Πλεχτό» με θέμα το ποδόσφαιρο που θα προβάλλει από το Σεπτέμβριο καθημερινά στις 23.00 η Cosmote Sport 1HD. Στο «γήπεδο» της νέας εκπομπής, παίζουν μπάλα οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Διομήδης Πιτουράς και Μάκης Παπασημακόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν να σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια. Η εκπομπή αποτελείται από 20 επεισόδια 45λεπτης διάρκειας.

Εν τω μεταξύ  από πλευράς Cosmote TV ετοιμάζονται να  ακολουθήσουν  κι άλλες εκπομπές στην ίδια θεματική. Μια από αυτές είναι και οι «Βραδινές ιστορίες» του Λάμπρου Φισφή (τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν), ένα νέο talk show δέκα επεισοδίων διάρκειας 45 λεπτών που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ο γνωστός stand up comedian, αφού πρόσφατα αναβίωσε στο YouTube το επιτυχημένο «Κάψε το σενάριο» και παρουσίασε στο διαδικτυακό του κανάλι το «Small talk», μια μίνι και άκρως ξεκαρδιστική σειρά αφιλτράριστων και σουρεαλιστικών συνεντεύξεων με μικρά παιδιά παίρνει το ρόλο του παρουσιαστή και υποδέχεται στις «Βραδινές ιστορίες» καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης αλλά και του stand-up comedy, οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί του αστείες ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

Από τη νέα αυτή εκπομπή θα παρελάσουν πολλοί καλεσμένοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σεφ μεταξύ των οποίων και οι Μάνος Βουλαρίνος, Άρης Πλασκασοβίτης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Φερεντίνος, Δημήτρης Σταρόβας, Έκτορας  Μποτρίνι, Μαριάνα Τουμασάτου, Παρθένα Χοροζίδου,  Δημήτρης Μακαλιάς,  Ισαίας Ματιάμπα, Ζήσης Ρούμπος. Αλλά και stand up comedian όπως είναι ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και η Χρύσα Κατσαρίνη.

Cosmote Sport 1HDΣτο Πλεχτό