Τηλεόραση|04.08.2019 18:05

Κατερίνα Στικούδη: Θα πρωταγωνιστήσει σε ένα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Newsroom

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας κωμικής σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», που θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. 

Πρόκειται για ένα χιλιανό φορμάτ και τη σκηνοθετική υπογραφή θα έχει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους κερδίζουν τον πρώτο λαχνό που τους δίνει πάρα πολλά χρήματα. Οι τρεις κερδισμένοι είναι μια λαϊκή οικογένεια, μια ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και μια νεαρή κοπέλα που ζει με τη μητριά της με την ιστορία της να θυμίζει πολύ τη Σταχτοπούτα.

Αυτή την περίοδο στελεχώνεται το καστ των ηθοποιών, το οποίο αποτελείται από τους Κάρμεν Ρουγγέρη, Σωτήρη Καλυβάτση, Κώστα Αποστολάκη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Κατερίνα Γερονικολού. 

T

Μετά την πορεία της στο «Your Face Sounds Familiar», όπου εντυπωσίασε με τις μιμήσεις που έφερε εις πέρας, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την Κατερίνα Στικούδη, στην πρώτη της παρουσία ως ηθοποιού σε καθημερινή σειρά. Την προηγούμενη χρονιά, είχε κάνει μία γκεστ εμφάνιση στο «Πέτα τη φριτέζα», ενώ τώρα θα αναλάβει να υποδυθεί μια γραμματέα με μόνιμο ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. 

T
Κατερίνα ΣτικούδηΑΝΤ1