Τηλεόραση|05.08.2019 14:55

Alpha: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει

Άκης Φωτόπουλος

Μετά το επιτυχημένο «Σόι σου», ο Alpha συνεχίζει να επενδύει στο κομμάτι της μυθοπλασίας εντάσσοντας στο πρόγραμμα του από τη νέα σεζόν μια νέα κωμική σειρά με τίτλο «Σπίτι είναι…» σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού.

Στους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Εβελίνα Παπούλια, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τη Θωμαΐς Ανδρούτσου, τη Μπέτυ Μαγγίρα, το Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί και η Μαρία Αλιφέρη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από την τηλεόραση. Τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί στη μικρή οθόνη ήταν το 2008 στην αυτοτελή επιτυχημένη σειρά του Mega «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Τα γυρίσματα της νέας αυτής σειράς θα ξεκινήσουν περί τα τέλη Αυγούστου καθώς προγραμματίζεται να βγει στον αέρα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Να θυμίσουμε ότι τη σεζόν που πέρασε ο Alpha στο Top 5 των προγραμμάτων μυθοπλασίας κατέλαβε τις τέσσερις θέσεις, στο σύνολο πληθυσμού με τις σειρές «Το Τατουάζ» (1η θέση), «Το σόι σου» (2η θέση), «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (3η θέση) και «Έλα στη θέση μου» (5η θέση). Επίσης στο κοινό 18-54 κατέλαβε τρεις θέσεις με τις σειρές του «Το Τατουάζ» (1η θέση), «Το σόι σου» (2η θέση), «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (4η θέση).

Alpha TVΜαρία Αλιφέρη