Τηλεόραση|11.08.2019 14:41

Πέτρος Πολυχρονίδης: H νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Star

Άκης Φωτόπουλος

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εκτός από τον επιτυχημένο «Τροχό της Τύχης» που θα συνεχίσει να παρουσιάζει και τη νέα σεζόν συμφώνησε με το Star για ένα ακόμη πρότζεκτ που αναμένεται να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Πρόκειται για το ριάλιτι με τον τίτλο «Globetrotters» (στα ελληνικά «Οι κοσμογυρισμένοι») στο οποίο τρεις ανυποψίαστοι επώνυμοι μεταφέρονται σε τρία τυχαία μέρη ανά τον κόσμο κι αναλαμβάνουν την αποστολή να λύσουν διάφορους γρίφους, και να αποκτήσουν οκτώ αντικείμενα. Όποιος τα βρει πρώτος και επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

Το ethnos.gr μίλησε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας μάλιστα ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Star τον εμπιστεύεται και σε ένα ακόμη πρότζεκτ. Ωστόσο, απέφυγε να μας πει περισσότερα τονίζοντας μας ότι θα είναι σε θέση να μιλήσει εκτενώς για το νέο αυτό φιλόδοξο πρόγραμμα, μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κηφισιάς.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο γνωστός παρουσιαστής με το τέλος του πέμπτου κύκλου του επιτυχημένου «Τροχού της Τύχης» είχε αποχαιρετήσει το φανατικό του κοινό μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας τα εξής: «Season 5 grand finale απόψε. Ένα πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς που φτάσατε τον Τροχό της Τύχης στα υψηλότερα ατομικά του επίπεδα τηλεθέασης. Φυσικά ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την 6η σεζόν του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού σε Ελλάδα και Κύπρο».

T
T
StarΠέτρος Πολυχρονίδης