Τηλεόραση|13.08.2019 16:26

Οργή - Επόμενα επεισόδια: Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Παύλο

Γιώργος Μπρεζεράκος

Η Μαντώ μαθαίνει από τον Λεωνίδα ότι οι υποψίες της Αστυνομίας για τη δολοφονία της Τατιάνας στρέφονται προς τον Παύλο. Σύντομα αστυνομικοί κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι της Μαρίνας με εντολή να συλλάβουν τον Παύλο. Εκείνος, όμως, καταφέρνει να το σκάσει. Κυνηγημένος καταφέρνει να συναντήσει τον Μάνο και τον ρωτά ευθέως εάν τον έμπλεξε εκείνος στην όλη ιστορία. Ο Μάνος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του. Τελικά, ο Παύλος πέφτει στα χέρια της Αστυνομίας και σύντομα βρίσκεται απέναντι στον Πέτρο που τον ανακρίνει.

Όταν ο Παύλος του λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία, ο Πέτρος πετά στο τραπέζι την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει έξω από το σπίτι της άτυχης κοπέλας την ημέρα του φόνου και τον ρωτά τι έκανε εκεί. Εν τω μεταξύ, ο Μάνος, κατόπιν των παρακλήσεων της Μαρίνας, πηγαίνει στην Αστυνομία για να βοηθήσει τον Παύλο. Ο τελευταίος αρνείται τη βοήθειά του και του ζητά να φύγει. Όταν η Μαρίνα μαθαίνει τι έγινε, χωρίς να χάσει καιρό, επισκέπτεται τον Παύλο και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Του ζητά να δεχθεί τη βοήθεια του Μάνου.

Ο Πέτρος, από τη μεριά του, την προειδοποιεί. Της λέει να μη δείχνει τόση εμπιστοσύνη στον Μάνο. Εν τω μεταξύ, η Ελενα, έπειτα από έναν καβγά της με τον Μάνο, ταλαιπωρείται από πόνους. Ο Γρηγόρης τη μεταφέρει αμέσως στην κλινική προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

ΑΝΤ1οργήεξελίξεις οργή