Τηλεόραση|13.08.2019 16:41

Η κόρη μου - Επόμενα επεισόδια: Δεύτερη ευκαιρία ζωής για την Οϊκιού

Γιώργος Μπρεζεράκος

Ο Ντεμίρ δεν μπορεί να κρύψει άλλο την αλήθεια. Αποκαλύπτει, λοιπόν, στην Οϊκιού ότι, για να γίνει καλά, πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η αγωνιώδης αναζήτηση του κατάλληλου δότη έχει ευτυχή κατάληξη και ο Ντεμίρ ειδοποιείται από τον γιατρό Ιχσάν να συναντήσει τον άνθρωπο ο οποίος θα βοηθήσει την κόρη του. Ο δότης, όμως, αργεί να εμφανιστεί στο ραντεβού τους.

Η ώρα κυλά και η αγωνία του Ντεμίρ κορυφώνεται. Από το μυαλό του περνούν διάφορα εφιαλτικά σενάρια για την εξέλιξη της υγείας της κόρης του. Τελικά, ο Ντεμίρ πληροφορείται ότι ο συμβατός δότης είναι ο Τζεμάλ. Ενας αγώνας δρόμου ξεκινά, καθώς ο Τζεμάλ βρίσκεται στα χέρια κακοποιών που θέλουν τον χαμό του. Ο Ντεμίρ, όμως, είναι αποφασισμένος να τον προστατεύσει μέχρι να γίνει η εγχείρηση. Με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, ο Ντεμίρ δίνει μάχη με τους κακοποιούς και φέρνει τον Τζεμάλ στο νοσοκομείο. Η Οϊκιού έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και την… αρπάζει.

Η μεταμόσχευση στέφεται με απόλυτη επιτυχία και ο Ντεμίρ με τη μικρή επιστρέφουν ευτυχισμένοι στο σπίτι τους για να γιορτάσουν τα ευχάριστα νέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο κίνδυνος, όμως, παραμονεύει μέσα στη νύχτα και το σπίτι τους γίνεται παρανάλωμα του πυρός. Ευτυχώς, για πατέρα και κόρη η έγκαιρη παρέμβαση του Ουγούρ θα τους γλιτώσει από τα χειρότερα.

ΣΚΑΪΗ κόρη μου