Τηλεόραση|14.08.2019 14:24

Ανανέωσε η Αγγελική Νικολούλη με τον Alpha

Άκης Φωτόπουλος

Στον Alpha θα συνεχίσει το «Φως στο Τούνελ» και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Αγγελική Νικολούλη, η οποία ανανέωσε τελικά το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η γνωστή δημοσιογράφος είχε μπει στο στόχαστρο του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν να επιζητεί διακαώς μια συνεργασία μαζί της προκειμένου να ενισχύσει τη βραδινή ζώνη της Παρασκευής. Τελικά, όμως, οι άνθρωποι του Alpha κατάφεραν με συντονισμένες προσπάθειες να εξασφαλίσουν την παρουσία της Αγγελικής και στο επόμενο πρόγραμμα τους.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Ανεξιχνίαστα εγκλήματα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις θα έρθουν και πάλι στο φως… 

Ο Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να αναδείξει και να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές.

Για 25η σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει το… "Φως στο Τούνελ" και, μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης».

Αγγελική ΝικολούληAlpha TV