Τηλεόραση|14.08.2019 18:32

Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική αφιέρωση στη Βάνα Δημητρίου (pic)

Άκης Φωτόπουλος

Αχώριστοι είναι το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου που μαζί με τον Κούλλη Νικολάου ετοιμάζουν αυτό το διάστημα άλλη μια φιλόδοξη παραγωγή, τη νέα σειρά «8 λέξεις», η οποία θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο από τον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου βρίσκονται επί ποδός αυτό τον καιρό καθώς βρίσκονται στο «φόρτε τους» τα γυρίσματα της νέας τους σειράς. Ο Ανδρέας δεν κρύβει τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο της γνωστής σεναριογράφου, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Instagram δύο φωτογραφίες του μαζί της που συνοδεύονταν από μια αφιέρωση, από το γνωστό τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη: «Ο άγγελός μου, ο άνθρωπός μου, ο θάνατός μου. Εσύ…»

T

Οι «8 λέξεις»

Να θυμίσουμε ότι η νέα σειρά «8 λέξεις» -που φέρει τις υπογραφές των Γεωργίου, Δημητρίου, Νικολάου - είναι ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ολοκαίνουριας αυτής ιστορίας.

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και κάθε μια απ΄ αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα και το αύριο γι’ αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Ο κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, καθώς σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του, θα του ζητείται να ερμηνεύσει –τι άλλο;- αυτές τις «8 λέξεις» που είναι το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας.

Ανδρέας ΓεωργίουΣΚΑΪΒάνα Δημητρίου8 λέξεις