Τηλεόραση|15.08.2019 13:14

Happy Day: Οι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα (vid)

Newsroom

Το φινάλε του «Happy Day» στον Alpha είχε τη δική του ανατροπή. Ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο τηλεοπτικό κοινό ότι αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή, ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Η Τσιμτσιλή δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την απόφασή του αυτή, ωστόσο ένας κύκλος φαίνεται πως κλείνει για την πρωινή εκπομπή του Alpha και ένας νέος θα ανοίξει από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και τη Μάρτζυ Λαζάρου, ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ραντεβού με τον Alpha έχει κάνει και ο Νίκος Αναδιώτης.

«Δύο είναι τα ονόματα τα οποία έχουν συζητήσει για να βρίσκονται στο πάνελ της Σταματίνας. Ένα από τα δύο άτομα είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει κάνει το ραντεβού του. Το δεύτερο όνομα, που έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού και θα οριστικοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανήκει ήδη στο δυναμικό του Alpha γιατί είναι και στο ραδιόφωνο», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Μάρτζυ Λαζάρου.

 
Σταματίνα ΤσιμτσιλήΔημήτρης ΠαπανώταςΚαλοκαίρι #notHappy Day