«Room service πλιζ!» και «Θα γίνει της πολυκατοικίας»: Δείτε τα δύο πρώτα τρέιλερ (vid)
NewsroomΔύο νέες κωμικές σειρές θα φιλοξενηθούν στο κανάλι του ΣΚΑΪ από Σεπτέμβρη, με τα πρώτα τρέιλερ να μοιάζουν πολλά υποσχόμενα. Δύο από τις εμβληματικότερες σειρές του Mega, το «Κόκκινο Δωμάτιο» και η «Πολυκατοικία», «επιστρέφουν» ανανεωμένες μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου ως «Room service, πλιζ!» και «Θα γίνει της πολυκατοικίας».
Τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ «Room Service, πλιζ» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας έχουν ήδη ξεκινήσει. Η νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που θυμίζει «Κόκκινο δωμάτιο», δεν θα είναι ακριβής συνέχεια της παλιότερης επιτυχημένης σειράς του Mega. Η διασκεδαστική κωμωδία «Room Service, πλιζ» αφηγείται τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Ο Αλέξανδρος Ρήγας, που πρόσφατα είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.
Οι χαρακτήρες της σειράς είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς. Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Room Service, πλιζ»:
Δείτε το τρέιλερ για τη σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας»:
- Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
- Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
- Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
- Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ