Τηλεόραση|18.08.2019 18:10

Οργή - Eπόμενα επεισόδια: Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Τατιάνας

Γιώργος Μπρεζεράκος

H νέα δραματική - κοινωνική σειρά με τον τίτλο «Οργή» ξεκίνησε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το σενάριο έχει γράψει η Άντα Γκουρμπαλή («Αέρινες σιωπές», «Είναι στιγμές», «Για την καρδιά ενός αγγέλου»), ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Σταύρου Ποταμάρη. Σημειωτέον η σειρά αυτή πρωτοπαίχτηκε πριν δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου κ.ά.

Δευτέρα 19/8

Η Έλενα υποψιάζεται ότι ο Μάνος ξέρει κάτι για τον φόνο της Τατιάνας και δεν της το λέει. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο να ζητήσουν τη βοήθεια του Μάνου, αλλά ο Παύλος δεν θέλει. Λέει στη Μαρίνα ότι ο Μάνος μπορεί να τον έμπλεξε σε αυτό, αλλά η Μαρίνα δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Λεωνίδας λέει στη Μαντώ ότι η Αστυνομία υποψιάζεται τον Παύλο για τον φόνο της Τατιάνας και ο Αντρέας ενημερώνει για αυτό τον Νεοκλή, ο οποίος δεν είχε ιδέα. Η Μαρίνα πάει τη Δήμητρα στο παλιό της ζαχαροπλαστείο, αλλά εκείνη εξακολουθεί να μη θυμάται. Η Αστυνομία πάει στο σπίτι της Μαρίνας για να συλλάβει τον Παύλο, αλλά εκείνος το σκάει.

Τρίτη 20/8

Ο Παύλος συναντάει τον Μάνο και τον ρωτάει αν τον έμπλεξε αυτός. Εκείνος το αρνείται. Όταν φεύγει ο Παύλος, η Έλενα ζητάει από τον Μάνο να της πει αν έμπλεξε όντως αυτός τον Παύλο ή όχι. Η Δήμητρα με τη Μαρίνα πηγαίνουν στο πατρικό του Οδυσσέα. Εκεί είναι ο Αντρέας, που έχει πάει για να το νοικιάσει. Η Δήμητρα λέει στη Μαρίνα ότι θέλει να μείνει εκεί, αλλά η Μαρίνα μαθαίνει ότι και ο Αντρέας θέλει να το νοικιάσει. Η Μαντώ, ταραγμένη από τον φόνο της Τατιάνας, τηλεφωνεί στον Πέτρο και αυτός της λέει να πάει στο σπίτι του να τον περιμένει. Οταν η Μαντώ φτάνει, βλέπει κάποιον έξω από το σπίτι. Ο Σαΐντ τηλεφωνεί στην Όλγα, αλλά δεν της λέει ότι είναι στην Κύπρο, ενώ ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Τατιάνας.

οργήεξελίξεις οργήANT1