Τηλεόραση|25.08.2019 17:29

Φτερωτός θεός - Επόμενα επεισόδια: Πόλεµος µεταξύ Τζαν και Σανέµ

Newsroom

Η ιστορία του νέου σίριαλ με τίτλο «Φτερωτός θεός» στον ΣΚΑΪ, ξεκινά με τη Σανέμ, η οποία ανοίγει κάθε πρωί, στη θέση του πατέρα της, Νιχάτ, το μπακάλικο που ανήκει στην οικογένειά της, καθώς εκείνος από μικρή ηλικία, τις πολύ πρωινές ώρες, υποφέρει από δύσπνοια. Η Σανέμ είναι, σε αντίθεση με την αδελφή της, Λαλέ, ένα κορίτσι φυσιολογικό, χαρούμενο και γεμάτο ζωή.

Όνειρό της είναι να γίνει συγγραφέας και να ζήσει κάποτε στα νησιά Γκαλαπάγκος! Η Σανέμ μαθαίνει ότι στη διαφημιστική εταιρεία όπου εργάζεται η αδελφή της, ζητούν προσωπικό. Κάνει αίτηση, προσλαμβάνεται, και από εκεί κι έπειτα αρχίζει η περιπέτειά της. Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, κύριος Αζίζ, έχει δύο γιους, τον Τζαν και τον Εμρέ.

Η Σανέμ, για την οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά αφότου αρχίζει να δουλεύει στο περιοδικό, αρχίζει να αναπτύσσει μια στενή σχέση με τον Τζαν. Ο Τζαν είναι ένας όμορφος, περιπετειώδης νέος, λάτρης των σπορ και της φύσης, που λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την κοντόφθαλμη λογική της ζωής στην πόλη. Ανάμεσα στον Τζαν και στη Σανέμ θα δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος δεσμός γεμάτος περιπέτειες και βαθιά συναισθήματα.

Ο «φτερωτός θεός» Τζαν Γιαμάν γνωρίζει επιτυχία και στην Ιταλία

Η ρομαντική κομεντί «Φτερωτός Θεός», η οποία προβάλλεται καθημερινά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έχει πρωταγωνιστές δύο νέα, φρέσκα πρόσωπα που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία. Ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν (Can Yaman) βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Η τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ, τον Φεβρουάριο του 2019, τον ανακήρυξε Άνδρα της Χρονιάς.

T

Γοητευτικός, χαμογελαστός και καλογυμνασμένος ο «φτερωτός θεός» γνωρίζει επιτυχία και σε άλλες χώρες. Στη γειτονική Ιταλία, η εμφάνιση του ηθοποιού προκάλεσε σκηνές υστερίες στις θαυμάστριές του που μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο του για να πάρουν αυτόγραφο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram τις εκδηλώσεις αγάπης που δέχθηκε όταν βρέθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας!

Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός

Δευτέρα 26 Αυγούστου

Ο Τζαν παρηγορεί τη Σανέµ για το λάθος της και βρίσκει ευκαιρία να περάσουν µια ονειρεµένη µέρα µαζί, µακριά από τις σκοτούρες της δουλειάς. Ο Τζαν ανοίγει την καρδιά του στη Σανέµ και της αφηγείται ιστορίες από το παρελθόν του. Εκείνη κολακεύεται από την εµπιστοσύνη που της δείχνει και αρχίζει να νιώθει περισσότερο κοντά του από ποτέ. Οµως ακόµα δεν είναι έτοιµη να του πει ξεκάθαρα πως είναι ερωτευµένη µαζί του.

Τρίτη 27 Αυγούστου

Η Σανέµ παραδέχεται ανοιχτά στην Αϊχάν και στον Οσµάν ότι είναι και εκείνη τρελά ερωτευµένη µε τον Τζαν, όµως δεν µπορεί να είναι µαζί του όσο υπάρχουν ανάµεσά τους σκιές και ψέµατα. Ζητά ξανά από τον Εµρέ να πει εκείνος την αλήθεια στον αδελφό του για το άσχηµο παιχνίδι που του έπαιξαν όταν πρωτοανέλαβε τα ηνία της εταιρείας, ώστε να τη συγχωρέσει.

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Ο Τζαν και η Σανέµ κηρύσσουν πόλεµο ο ένας στον άλλον. Ο Τζαν θα είναι ψυχρός µαζί της µέχρι εκείνη να παραδεχθεί ότι πραγµατικά τον θέλει και η Σανέµ θα προσπαθήσει να τον αποφύγει µέχρι αυτός να αποδεχθεί ότι τον βλέπει φιλικά. Ο Εµρέ αποκαλύπτει στην Αϊλίν πόσο πολύ φοβάται να πει στον αδελφό του την αλήθεια. 

τούρκικα σίριαλΣΚΑΪΦτερωτός θεόςΤζαν Γιαμάν