Τηλεόραση|26.08.2019 16:54

Οργή - Επόμενα επεισόδια: Η Μαντώ µαθαίνει την αλήθεια

Γιώργος Μπρεζεράκος

Η δραματική - κοινωνική σειρά με τον τίτλο «Οργή» ξεκίνησε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το σενάριο έχει γράψει η Άντα Γκουρμπαλή («Αέρινες σιωπές», «Είναι στιγμές», «Για την καρδιά ενός αγγέλου»), ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Σταύρου Ποταμάρη. Σημειωτέον η σειρά αυτή πρωτοπαίχτηκε πριν δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου κ.ά.

Διαβάστε τις εξελίξεις στην Οργή στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας:

Δευτέρα 26 Αυγούστου

Η ∆ήµητρα µε τον Ανδρέα πηγαίνουν στο πατρικό σπίτι του Οδυσσέα για να µείνουν µαζί. Στον δρόµο όµως τους ακολουθεί ο Σαΐντ, που συναντά τον Ανδρέα όταν βγαίνει από το σπίτι. Του λέει πως είναι άδικο που έµπλεξε τον Παύλο στον φόνο της Τατιάνας, αλλά ο Ανδρέας του ζητά να τον αφήσει να κάνει αυτό που έχει βάλει στόχο. Η Μαντώ λέει στην Ελενα ότι θα είναι µε το µέρος της, ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει µε το παιδί. Οταν φεύγει από το σπίτι της Ελενας τηλεφωνεί στον Πέτρο και του ζητά να συναντηθούν την εποµένη. Ο Πέτρος έχει καταλάβει ότι ο Ανδρέας έχει κάποια σχέση µε τον Οδυσσέα και ρωτά τον Παύλο τι ξέρει γι’ αυτόν.

Τρίτη 27 Αυγούστου

Ο Πέτρος ρωτά τον Σαΐντ τι σχέση έχει µε τον Ανδρέα. Ο Σαΐντ του λέει ότι ξέρει τον Παύλο από τη φυλακή στην Ιορδανία, αλλά δεν του λέει τίποτα για τον Ανδρέα. Τον παρακαλεί να βοηθήσει τον Παύλο γιατί είναι αθώος και να µην ασχολείται µε τον Ανδρέα. Η Ελενα τηλεφωνεί κρυφά στον Γρηγόρη, όµως ο Μάνος την ακούει να του µιλά. Η Ελενα του λέει ψέµατα ότι µιλούσε µε τη Μαντώ, πράγµα που εξαγριώνει τον Μάνο. Αποφασίζει να πάει στον Γρηγόρη να του ζητήσει τα ρέστα. Ο Αχιλλέας λέει στη Ρωξάνη ότι κανόνισε να πάνε να ακούσουν τον Πάρη που παίζει µε την µπάντα του σε ένα µπαράκι και η Ρωξάνη ταράζεται. Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος και όταν γυρίζει στο σπίτι αρχίζει να ψάχνει πληροφορίες για τον Ανδρέα. Η Μαντώ πάει να συναντήσει τον Πέτρο, αλλά ο Λεωνίδας την ακολουθεί...

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Ο Πέτρος αποκαλύπτει στη Μαντώ ότι ο Λεωνίδας σκότωσε τη µητέρα και την αδερφή του Οδυσσέα και έβαλε τον Οδυσσέα στη φυλακή. Η Μαντώ, ταραγµένη, δεν θέλει να το πιστέψει. Όταν φεύγει, ο Λεωνίδας  απειλεί τον Πέτρο να αφήσει ήσυχη τη γυναίκα του. Ο Παύλος πάει στην κλινική και ρωτά τον Ανδρέα ποιος είναι στ’ αλήθεια και γιατί τα έχει βάλει µαζί του. Όταν γυρίζει στο σπίτι, ο Ανδρέας βλέπει πως είναι εκεί η Μαρίνα µε τη Ζωή, που έχουν πάει να δουν τη ∆ήµητρα. Ο Τάσος καλεί την Ολγα στο µπαράκι που θα παίξουν µε τον Πάρη, χωρίς να ξέρει ότι θα είναι εκεί η Ρωξάνη µε τον άντρα της. Η Μαντώ µαζεύει κάποια πράγµατα για να φύγει από το σπίτι, όπως της είπε ο Πέτρος, αλλά την προλαβαίνει ο Λεωνίδας που τη ρωτά τι έκανε µε τον Πέτρο και τι της είπε.

Πέμπτη 29 Αυγούστου

Ο Λεωνίδας δίνει στη Μαντώ χάπια για να κοιµηθεί και τηλεφωνεί στον Νεοκλή να πάει από εκεί. Οταν ο Νεοκλής πηγαίνει, ο Λεωνίδας του λέει πως η Μαντώ τα έµαθε όλα. Η Ελσα ανησυχεί για τη Μαντώ που δεν της απαντά στο τηλέφωνο. Ο Πέτρος καταλαβαίνει ότι ο Ανδρέας είναι ο Οδυσσέας και ρωτά σχετικά τον Σαΐντ. Ο τελευταίος το παραδέχεται, αλλά βάζει τον Πέτρο να ορκιστεί ότι δεν θα πει τίποτα σε κανέναν. Ο Σαΐντ συναντά τον Ανδρέα και τον παρακαλεί να τους αφήσει µε τον Πέτρο να τον βοηθήσουν, αλλά ο Ανδρέας δεν θέλει. Οταν ο Σαΐντ φεύγει, ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Μαντώ, αφού ανησυχεί διότι δεν τη βρίσκει. Η Μαντώ όµως έχει κλειστό το τηλέφωνό της. Ο Πέτρος θέλει να πάει να τη βρει, αλλά τον περιµένει µια δυσάρεστη έκπληξη.

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Ο Λεωνίδας στέλνει έναν µπράβο του στο σπίτι του Πέτρου για να τον απειλήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαντώ. Ο Πέτρος αντιδρά και µόλις ο µπράβος πάει να τον σκοτώσει, τον σώζει ο Σαΐντ. Η Ολγα πάει να ακούσει τον Πάρη στο µπαράκι που παίζει, όταν εµφανίζονται η Ρωξάνη µε τον Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας γίνεται προκλητικός µε τον Πάρη, όταν την κατάλληλη στιγµή επεµβαίνει η Ολγα εξοργίζοντας τον Πάρη και αναστατώνοντας τη Ρωξάνη. Ο Ανδρέας προσεγγίζει τον Μάνο µε σκοπό να ρίξει υποψίες πάνω στον Παύλο, ενώ ο Παύλος εκνευρίζεται όταν µαθαίνει ότι ο Ανδρέας µένει µε τη ∆ήµητρα. Μετά τη συνάντησή του µε τον Ανδρέα, ο Μάνος παίρνει ένα µήνυµα που τον αναστατώνει.

οργήεξελίξεις οργή