Τηλεόραση|26.08.2019 18:57

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Στην αντεπίθεση με υπονοούμενα φωτιά!

Άκης Φωτόπουλος

Διαδοχικές αναρτήσεις γεμάτες υπονοούμενα - οι οποίες σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα τηλεοπτικά πράγματα έχουν να κάνουν με το μέλλον της στον Alpha- κάνει τις τελευταίες μέρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο λογαριασμό της στο instagram. Σε σημερινή (26/8) της ανάρτηση η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται σε διακοπές στο Σάνι Μπιτς της Χαλκιδικής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλή εβδομάδα αγαπημένοι! Οι πύλες της να είναι ανοιχτές μόνο για το καλό»

Σε άλλη ανάρτηση της σημειώνει: «Παρ' όλες τις αναποδιές, χαμογέλα. Ίσως έτσι και να τις ξορκίζεις. (Μιλάω εκ πείρας..?) Καλό ΣΚ αγαπημένοι!!»

Η βορειοελλαδίτισσα τηλεπερσόνα κοινοποίησε φωτογραφία της στα social media όπου εμφανίζεται ανεβασμένη πάνω σε ένα δέντρο σχολιάζοντας τα εξής: «Στα δέντρα αγάπες μου! Στα δέντρα! Τουλάχιστον αυτά τα κλαδιά δεν σου τα πριονίζει κανείς...». Να θυμίσουμε ότι μόλις πρόσφατα η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» είχε γράψει πάλι μέσα από τα social media για τα «όχι» που έχει πει στη ζωή της ενώ επίσης είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία που εικονίζονταν ένα γερμένο ποτήρι λευκό κρασί με την ακόλουθη υποσημείωση: «Ο καθένας με τη… στάθμη του».

Γράφει το 4ο βιβλίο της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ διανύει τις τελευταίες μέρες διακοπών της στη Κασσάνδρα της Χαλκιδικής έχει βάλει μπροστά και γράφει το τέταρτο βιβλίο της, το περιεχόμενο του οποίου μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό. Σημειωτέον ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει γράψει άλλα τρία βιβλία. Πιο συγκεκριμένα το 2004 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Νιάτα διαρκείας: τα 15 μυστικά της παντοτινής νεότητας» το οποίο έγινε πολύ γρήγορα best seller.

Έπειτα από 5 χρόνια, το 2009 επέστρεψε στην συγγραφή με την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο «Όμορφα Μυστικά». Η παρουσιάστρια αγαπά να μοιράζεται τα μυστικά και τις σκέψεις της με τις φίλες της και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που άρχισε να γράφει. Το τρίτο βιβλίο της Βίκυς κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο με τίτλο: «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες», θέλοντας να λύσει το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών που δεν είναι άλλο από την απώλεια βάρους.

Βίκυ Χατζηβασιλείου