Ελένη Τσολάκη: Στην παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει»
Αλέξης ΜίχαςΣυμφωνία «πακέτο» έκλεισε τελικά με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η Ελένη Τσολάκη, μετά την αποχώρησή της από τον Alpha.
Η παρουσιάστρια θα είναι μέλος της παρέας της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι», που κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και - όπως διευκρίνιζαν καλά ενημερωμένες πηγές του καναλιού - όχι σε ρόλο μέλους του πάνελ ,αλλά περισσότερο «ως δεύτερο τη τάξει πρόσωπο στην εκπομπή και συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κεντρικό παρουσιαστή και τα υπόλοιπα μέλη της μεσημεριανής παρέας».
Την ίδια στιγμή η Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει και την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», που είχαμε γνωρίσει παλαιότερα μέσω της προβολής του από τον Alpha, όταν το κανάλι τελούσε υπό γερμανική διοίκηση και συγκεκριμένα του ραδιοτηλεοπτικού ομίλου RTL. Το πρόγραμμα ξεκίνησε να προετοιμάζεται και θα βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου