Τηλεόραση|30.08.2019 20:30

Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει τη σύντροφό του μέσω Instagram

Άκης Φωτόπουλος

Ο γνωστός παρουσιαστής – τραγουδιστής δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram με τη σύντροφο του προκαλώντας την έκπληξη των διαδικτυακών του φίλων καθώς μετά το διαζύγιο του προσπαθεί να μην απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό. Στην πρώτη αυτή κοινή τους φωτογραφία ποζάρουν αγκαλιά με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

T

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός από το γάμο του με την  πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, και έχουν θέσει ως κοινή προτεραιότητά τους την ανατροφή τους.

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ

Σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά του σχέδια ο Γιώργος Λιανός είχε μιλήσει σχετικά -πριν λίγο καιρό-  στην  εκπομπή «Καλοκαίρι #Νot» του Open, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχουν χτυπήσει δύο, τρία τηλέφωνα από διαφορετικά κανάλια. Εγώ παραμένω στο δυναμικό της Acun Medya μέχρι στιγμής, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα καθυστερήσουν για εμάς. Δηλαδή, κακά τα ψέματα, αυτοί που πρέπει να συζητήσουν είναι πολύ συγκεκριμένοι. Εγώ είμαι λίγο χαζορομαντικός, οπότε για μένα αρχικά είναι η ομάδα. Επειδή νιώθω ασφάλεια τα δύο τελευταία χρόνια στην Acun Medya και θεωρώ ότι μου έχουν δώσει ευκαιρίες που δεν μου έχουν δοθεί τόσο καιρό, είμαι πιστός εκεί.»! Και πρόσθεσε: «Φυσικά έχω τα αυτιά μου ανοιχτά γιατί είμαστε επαγγελματίες, οπότε πρέπει να ακούμε οποιαδήποτε πρόταση μας γίνεται και είμαι στην ευχάριστη θέση μετά από πάρα πολλά χρόνια να έχω προτάσεις. Εύχομαι να γίνουν τα πρότζεκτ της Acun Medya όλα…».