Τηλεόραση|02.09.2019 14:10

Έρχεται ο 2ος κύκλος του «Greece’s Next Top Model»: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα (vid)

Newsroom

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου, το «Greece's Next Top Model» επιστρέφει στη μικρή οθόνη και θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή (8/9) στις 21:00.

Τα γυρίσματα των οντισιόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται τις υποψήφιες. Από τις 7.000 κοπέλες, που δήλωσαν συμμετοχή, μετά από τη διαδικασία του pre-casting, oι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, είδαν 400. Το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων GNTM αποτέλεσε πραγματικά έναν «γλυκό πονοκέφαλο» για τους τέσσερις κριτές και δυσκόλεψε τις αποφάσεις τους.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ξανά και η «μέντορας» Έλενα Χριστοπούλου. Για τις υποψήφιες ο απόλυτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου του Greece's Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι μόδας ήταν η Ειρήνη Καζαριάν.

T
StarNext Top ModelΒίκυ Καγιά