Τηλεόραση|22.06.2020 17:54

Τι αλλάζει στον ψυχαγωγικό τομέα των καναλιών αυτόν τον Σεπτέμβρη

Newsroom

Το καλοκαίρι τελείωσε. Τουλάχιστον τελείωσε για τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, που έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους και προετοιμάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς με τις ομάδες των δημοσιογράφων, προκειμένου να βγουν στον αέρα. Λίγο πριν χτυπήσει το τηλεοπτικό καμπανάκι, το People παρουσιάζει ένα εκτενές ρεπορτάζ με όλες τις αλλαγές, το παρασκήνιο, τις μεταγραφές, τα πρόσωπα και τις εκπλήξεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

ANT1
Ύστερα από έξι τηλεοπτικές σεζόν, έρχεται αέρας ανανέωσης στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Ο δικός μας φίλος και πρώην διευθυντής του People, Γιώργος Πράτανος, ανέλαβε την αρχισυνταξία.Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του μυθιστορήματος «Ο ανεπιθύμητος νεκρός» είναι παλιός γνώριμος της παρουσιάστριας, από την εποχή που η Φαίη παρουσίαζε το πρωινό στο Μακεδονία TV, μιας και συνεργάστηκαν στενά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα εκεί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του People, η ομάδα του πρωινού μπροστά από τις κάμερες παραμένει η ίδια, χωρίς καμία προσθήκη, με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρη Καβατζίκη, ενώ στο δυναμικό της εκπομπής προστίθεται η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία θα κάνει συνεντεύξεις. Αλλαγές θα υπάρξουν και στους ρεπόρτερ της εκπομπής, καθώς ο σταθμός επιθυμούσε μια ανανέωση που θα ενδυνάμωνε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Το πρωινό θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις περισσότερες μεσημεριανές εκπομπές.

Στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη, συνεχίζουν κανονικά η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» και η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing». Η Ζέτα αναλαμβάνει και την παρουσίαση του νέου μουσικού talent με τίτλο «The Final Four», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Προς το παρόν, δεν έχουν κλειδώσει τα ονόματα της κριτικής επιτροπής. Ωστόσο, η ένταξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη δισκογραφική εταιρεία Heaven (που ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1), τον περασμένο Ιούνιο, φαίνεται πως είναι ο προπομπός της συνεργασίας του με το κανάλι, ενώ πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν πως η μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής ήδη του ανήκει, μια και πέρα από την καλλιτεχνική του υπόσταση, θα έχει έντονο ενδιαφέρον και η τηλεοπτική του συνύπαρξη με την επί χρόνια σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Σίγουρη θεωρείται και η τηλεοπτική παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο παρουσιαστής πρόκειται να επιστρέψει σύντομα με το «Τhe 2night show» στους δέκτες μας.

Ζέτα ΜακρυπούλιαΠρωινόΦαίη ΣκορδάΑΝΤ1Μαρία Μπεκατώρου