Τηλεόραση|03.09.2019 16:54

Οργή - Επόμενα επεισόδια: Ο Λεωνίδας φυλακίζει τον Παύλο

Newsroom

Η δραματική - κοινωνική σειρά με τον τίτλο «Οργή» ξεκίνησε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το σενάριο έχει γράψει η Άντα Γκουρμπαλή («Αέρινες σιωπές», «Είναι στιγμές», «Για την καρδιά ενός αγγέλου»), ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Σταύρου Ποταμάρη. Σημειωτέον η σειρά αυτή πρωτοπαίχτηκε πριν δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου κ.ά.

Διαβάστε τις εξελίξεις στην Οργή στα επεισόδια της τρέχουσαν εβδομάδας:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Ο Μάνος ρωτάει τον Παύλο γιατί του έστειλε µήνυµα σαν Οδυσσέας. Ο Παύλος του λέει ότι δεν το έκανε αυτός, αλλά εκείνος δεν τον πιστεύει. Η Μαρίνα βλέπει τον Μάνο να φεύγει και ρωτάει τον Παύλο τι ήθελε εκεί. Η Έλσα επισκέπτεται τη Μαντώ και εκείνη µέσα στη ζαλάδα της της λέει ότι ο Λεωνίδας θέλει να τη σκοτώσει. Ο Λεωνίδας της εξηγεί ότι η Μαντώ έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και πρέπει να µπει σε κλινική. Η Έλσα ταραγµένη δεν ξέρει τι να πιστέψει. Ο Πέτρος ανησυχεί πολύ που η Μαντώ δεν έχει επικοινωνήσει µαζί του και θέλει να πάει να τη βρει στο σπίτι της, αλλά ο Σαΐντ τον εµποδίζει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Η Μαρίνα συναντάει τον Αντρέα και τον ρωτάει αν έχει κάτι εναντίον του Παύλου και αν πήγε εκεί για να τον µπλέξει σε κάτι.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Ο Παύλος µαθαίνει ότι ο Οδυσσέας απέδρασε από τη φυλακή. Ο Νεοκλής µε τον Λεωνίδα προσπαθούν να πείσουν την Έλσα ότι είναι καλύτερα να πάνε τη Μαντώ σε µια ψυχιατρική κλινική γιατί χρειάζεται βοήθεια. Ο Πάρης στέλνει µήνυµα στη Ρωξάνη να βρεθούν ώστε να της εξηγήσει αυτό που είπε η Όλγα στο µπαράκι. Η Ρωξάνη πάει να τον συναντήσει, αλλά την ακολουθεί ο Αχιλλέας και τη βλέπει να µπαίνει στο στούντιο του Πάρη. Ο Σαΐντ µιλάει στον Πέτρο για τη γυναίκα που τον έκλεισε στη φυλακή, ενώ ο Παύλος πάει να βρει την Όλγα να µάθει πιο πολλά για την απόδραση του Οδυσσέα.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Η ∆ήµητρα βλέπει το όπλο του Αντρέα και τροµαγµένη τον ρωτάει τι το θέλει. Ο Παύλος ρωτάει τον Σαΐντ πού είναι ο Οδυσσέας και ο Σαΐντ του λέει να φύγει από την Κύπρο αν θέλει να σώσει τον εαυτό του. Η Ελενα ανησυχεί που η Μαντώ δεν έχει επικοινωνήσει µαζί της και πάει στο σπίτι των γονιών να δει τι έγινε. 
Βλέπει πως η Μαντώ λείπει, αλλά τα πράγµατά της είναι εκεί. Ο Αχιλλέας ρωτάει τη Ρωξάνη για τον Πάρη και αυτή αναγκάζεται να του πει για τη σχέση που είχε µαζί του πέντε χρόνια πριν. Ο Πάρης πάει στο µαγαζί του Λεωνίδα και τα βάζει µε την Όλγα. Εκεί είναι και ο Σαΐντ, που καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει µεταξύ τους. Ο Αντρέας στέλνει ξανά µήνυµα στον Μάνο σαν Οδυσσέας και του ζητάει να βρεθούν.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Ο Λεωνίδας πιάνει τον Παύλο και τον κλείνει σε µια αποθήκη γιατί θέλει να µάθει τι γνωρίζει για τον Οδυσσέα. Η Μαρίνα ψάχνει τον Παύλο µε αγωνία και πάει στον Αντρέα και στη ∆ήµητρα, να µάθει αν είναι εκεί. Ο Λεωνίδας λέει στον Νεοκλή ότι ο Οδυσσέας δεν πέθανε, αλλά είναι στη φυλακή στην Ιορδανία και ότι ο Παύλος ήταν µαζί του. Η Μαντώ, στην κλινική, λέει στην Έλσα να µιλήσει µε τον Πέτρο για να της πει όλη την αλήθεια για τον Λεωνίδα. Η Ρωξάνη λέει στον Πάρη ότι ο άντρας της έµαθε τα πάντα για αυτούς και της είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Ο Πάρης της λέει να φύγουν µαζί, ενώ ο Παύλος κάνει µια προσπάθεια να το σκάσει από την αποθήκη που τον έχει κλεισµένο ο Λεωνίδας.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 

Η Έλενα µαθαίνει για τον θάνατο του Μάνου και ο Γρηγόρης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Παύλος το σκάει από την αποθήκη τη στιγµή που η Μαρίνα βρίσκει το ηµερολόγιο του Οδυσσέα στο σπίτι και το διαβάζει έκπληκτη. Ο Παύλος φτάνει σπίτι και αναγκάζεται να της πει ότι ήταν στη φυλακή µε τον Οδυσσέα και ότι ο Οδυσσέας είναι ζωντανός. Η Μαρίνα ταραγµένη τον διώχνει. Ο Λεωνίδας λέει στον Νεοκλή ότι ο Μάνος σκοτώθηκε και ότι το βράδυ που πέθανε ήταν µε τον Αντρέα. Ο Παύλος, µην έχοντας πια τίποτα να χάσει, πάει στο σπίτι του Λεωνίδα και τον εκβιάζει, ζητώντας του λεφτά για να φύγει. ∆εν ξέρει όµως ότι εκεί είναι και ο Αντρέας.

οργήεξελίξεις οργή