Τηλεόραση|08.09.2019 15:16

GNTM 2 - Απόψε η πρεμιέρα: Οι αλλαγές και τα πρώτα παρασκήνια του δεύτερου κύκλου

Φωφώ Μπόνιου

Το σύνθηµα για τη µεγάλη πρεµιέρα δίνεται απόψε Κυριακή, µε τους τέσσερις κριτές που παραµένουν στις θέσεις τους να ψάχνουν ανάµεσα στα χιλιάδες βιογραφικά που έφτασαν στα χέρια τους το επόµενο Next Top Model. Αξίζει να σηµειωθεί ότι την επιθυµία να βρεθούν ενώπιον της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του ∆ηµήτρη Σκουλού εξέφρασαν µέσω των βιογραφικών τους 7.000 κορίτσια.

Στο αποψινό, πρώτο επεισόδιο της σεζόν οι τέσσερις κριτές, αφού κάνουν ένα µικρό intro καταθέτοντας παράλληλα και τα θέλω τους από το GNTM 2, κάθονται στις θέσεις τους και δίνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp σε εκείνες που διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα. «Οι κριτές φέτος είναι καλύτεροι, αυτοσαρκάζονται και βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσµα» λένε οι άνθρωποι πίσω από τις κάµερες του ριάλιτι µόδας.

«Από την άλλη, τα κορίτσια», σύµφωνα µε την ίδια πηγή, «φέτος είναι πιο διαβασµένα, επέλεξαν µαύρα ρούχα για να εµφανιστούν µπροστά στους κριτές και στο σύνολό τους απέφυγαν το µέικ απ». Μάλιστα, φέτος το µεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα µεγάλο συµβόλαιο στον χώρο της µόδας θα κυνηγήσουν και κορίτσια εκτός Ελλάδας. Συνολικά, η διαδικασία των οντισιόν θα κρατήσει τηλεοπτικά έναν µήνα, διάστηµα κατά το οποίο θα προκριθούν στην επόµενη φάση 70 κοπέλες.

Από αυτές, οι 40 θα βάλουν τα δυνατά τους για να µπουν στο πολυτελέστατο σπίτι του «GNTM». Ωστόσο, µόνο 24 θα κυνηγήσουν το όνειρο. Σηµειωτέον ότι από φέτος σε όλες αυτές τις διαδικασίες -και για την ακρίβεια από τη φάση των οντισιόν και µετά- σηµαντικό ρόλο στη διαµόρφωση της άποψης των κριτών θα παίζει και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η creative director του «GNTM», η οποία συµµετέχει πολύ ενεργά στις διαδικασίες, καταθέτοντας τα σχόλιά της και επιπλήττοντας πολλές φορές όσες δεν επιδεικνύουν επαγγελµατισµό και συνέπεια.

T

Κοµβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισµού θα έχει και η Ελενα Χριστοπούλου, ως «µέντορας» των κοριτσιών. Σε συνεργασία µε τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιµασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφηµιστικών εταιρειών κ.λπ.), θα είναι εκεί για να εµψυχώνει, να συµβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα. Αξίζει να σηµειωθεί ότι το ριάλιτι µόδας του Star µπορεί τηλεοπτικά να ξεκινά τώρα, ωστόσο τα γυρίσµατα είναι σε πολύ προχωρηµένο στάδιο και -όπως µαθαίνουµε- ήδη από τις 24 συµµετέχουσες έχουν αποχωρήσει οι 14

Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΒίκυ ΚαγιάStarGNTM 2GNTMNext Top Model