Τηλεόραση|08.09.2019 21:46

GNTM 2 - Πρεμιέρα: Ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι μπήκαν στο πλατό οι τέσσερις κριτές (vid)

Newsroom

Tο σύνθηµα για τη µεγάλη πρεµιέρα δόθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/9), µε τους τέσσερις κριτές που παραµένουν στις θέσεις τους να ψάχνουν ανάµεσα στα χιλιάδες βιογραφικά που έφτασαν στα χέρια τους το επόµενο Next Top Model. Αξίζει να σηµειωθεί ότι την επιθυµία να βρεθούν ενώπιον της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δηµήτρη Σκουλού εξέφρασαν µέσω των βιογραφικών τους 7.000 κορίτσια.

Οι τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας μίλησαν στα κορίτσια για το τι ψάχνουν φέτος και έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

«Θέλω να κατακτήσετε την πασαρέλα! Να με κάνετε να θέλω να περπατήσω μαζί σας. Μία από εσάς είναι το Greece’s Next Top Model, είναι η ευκαιρία της, είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να μας το δείξετε!» ήταν τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά στα κορίτσια.

«Λοιπόν, ξέρετε ότι έχω εμμονή με τις τέλειες αναλογίες. Θέλω να μου δείξετε ότι το 90-60-90 δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να μου αποδείξετε ότι το model quality δεν έχει μεζούρα!» πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

«Κορίτσια μου! Αναζητώ μοντέλα με πάθος και ψυχή! Η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα είναι διαχρονικές αξίες στο μόντελινγκ. Θέλω να βρω το κορίτσι που θα κάνει κάτι, που δεν έχω κάνει ακόμα εγώ!» είπε με χιούμορ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ξέρετε ότι το μόντελινγκ είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Το έχετε καταλάβει όλες σας! Ξέρετε ποιοι είμαστε, ξέρετε τι ζητάμε από εσάς. Όσες νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και το έχουν αυτό, θα πρέπει να μας το δείξουν και να περάσουν μέσα! Όποια όμως, έχει την παραμικρή ανασφάλεια, καλό είναι να φύγει τώρα!» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

GNTMGNTM 2Next Top Model