Τηλεόραση|12.09.2019 20:52

«ΕΛΙΦ»: Η Αρζού βγαίνει από το ψυχιατρείο!

Άκης Φωτόπουλος

O Γιουσούφ βλέπει το δώρο, που του ετοίμασε η Ελίφ. Την ίδια στιγμή, η Μελέκ και η Ελίφ περνάνε έξω από το μαγαζί του και η Μπαχριγιέ τις σταματά για να δώσει στη Μελέκ το τηλέφωνο της, που το ξέχασε και να της κάνει για άλλη μια φορά κριτική. Ενώ οι δύο γυναίκες μιλάνε, η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία και μπαίνει στο βιβλιοπωλείο.

Η Μελέκ όταν το καταλαβαίνει θυμώνει με τον Γιουσούφ και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από το παιδί της. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως πρέπει να αλλάξει σχολείο και όλοι αναστατώνονται.

Η Γκόντζα θέλει να αγοράσει κοσμήματα και μαθαίνει πως δεν έχει πια χρήματα. Μιλάει με τον λογιστή της ο οποίος της λέει πως τα χρήματα τα ξόδεψε ο Σερντάρ. Η Γκόντζα επικοινωνεί αμέσως με τον Σερντάρ ο οποίος την εξηγεί πως χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει γη και να χτίσει ένα σπίτι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι. Εν τω μεταξύ ο Σερντάρ καταστρώνει νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου. Θέλει να πάρει χρήματα από τον λογαριασμό της εταιρείας αλλά ο λογιστής του λέει πως αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει καθώς χρειάζεται και η έγκριση της Αρζού. Ο Σερντάρ του λέει πως η Αρζού είναι στην ψυχιατρική κλινική και προς το παρόν δεν έχει νομικά δικαιώματα.

Στην κλινική όπου νοσηλεύεται η Αρζού, ο γιατρός της είναι ευχαριστημένος με την πορεία της υγείας της και αποφασίζει να της δώσει εξιτήριο…

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να έρθει να την πάρει από την κλινική. Είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο κτήμα και να εκδικηθεί τη Μελέκ, την οποία κατηγορεί για τον θάνατο της Τουγτσέ. Την ίδια ώρα η Ελίφ βλέπει την αστυνομία να συλλαμβάνει τον Γιουσούφ και το λέει στη μητέρα της η οποία της ζητά να μην απομακρύνεται από κοντά της.

Ελίφτηλεοπτική σειρά